fiat 500

Fiat 500
Nu tot €6.000 voordeel!
Private Lease vanaf €279 p.m.

Bekijk de actie Private Lease

Fiat 500: Italiaans icoon van wereldformaat

Er is maar één Fiat 500: leuk, uniek, hip en iconisch! Nu in een nieuw, nog verleidelijker jasje. De karakteristieke vormen en elementen zijn natuurlijk niet verdwenen, want dat is wat de Fiat 500 mede zo iconisch maakt!

Plan een proefrit

Private Lease v.a. €279 per maand*

Je rijdt al een gloednieuwe Fiat 500 vanaf slechts €279 per maand. Je betaalt alleen nog de brandstof; wij zorgen voor de rest. De looptijd en het kilometrage bepaal je helemaal zelf.

Bovendien mag je de auto na 12 maanden geheel kosteloos weer bij ons inleveren, ongeacht de looptijd van je lease-overeenkomst. No questions asked. Hoe flexibel wil je het hebben?

Bereken jouw Leasebedrag

* Op basis van 10.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden

Een ware trendsetter

De Fiat 500 volgt geen trends; hij bepaalt ze! Het interieur van de 500 is afgewerkt met de meest moderne materialen en bekledingsstoffen; deze komen direct van de catwalk in Milaan.

Kies voor de Lounge uitvoering en je krijgt een stoffen bekleding met een ruitjes motief als “The Prince of Wales”. Liever een leder interieur? Kies dan voor de verschillende kleuren zoals dit rode leder met blauwe elementen. De 500 brengt je terug naar het einde van de jaren ’50, waar het allemaal begon.

Download de prijslijst

Brutaal en elegant

Iconen worden nooit oud; ze gaan met hun tijd mee. De Fiat 500 heeft een nieuw design, maar doet je nog steeds denken aan het eerste exemplaar uit 1957. Ook de technologie is helemaal up-to-date.

De nieuwe Fiat 500 is de leukste, slimste en brutaalste stadsauto op de weg! Kom jij ‘m bewonderen in onze showroom?

Vraag een offerte aan

Accessoires

Sleutelcover € 49,-
Mattenset € 54,95
Pookknop Barbie € 99,95
Spiegelkappen Mat Zilver € 189,-

Liever bellen?

Neem contact op met onze Fiat specialist

Ian Jansen
Product Specialist
Ian Jansen | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge