“Het begin van een nieuw tijdperk”

De eerste generatie 500 gaf mensen mobiliteit en vrijheid. De tweede maakte van stadsauto’s een cool bezit. De derde zal een nog hoger doel dienen…

De 500E la Prima zal trouw blijven aan zijn verleden: alle essentiële lijnen zullen zacht, glad en strak de iconische stijl volgen.

Boek nu een proefrit

Business Launch Edition

Get ready for the launch…

Als eerste in Nederland rijden in de volledig nieuwe elektrische Fiat 500e? Dat kan bij Kien. Wij krijgen als eerste de complete Fiat 500e Business Launch Edition!

Ontdek de Business Launch Edition

Co-Piloot

“een betrouwbare bijrijder”

De nieuwe 500E la Prima zal je woon-werkverkeer op vele manieren vereenvoudigen. Om te beginnen zal de auto de verkeersborden lezen en voorstellen welke snelheid je op die weg moet aanhouden. Zodra je eenmaal de snelheid en afstand met de knoppen op het stuur hebt ingesteld, zal het systeem vervolgens zelf de juiste afstand houden ten opzichte van je voorligger (vanaf 30 km/u) en stoppen als het verkeer dit vereist. Zo heb je altijd een betrouwbare bijrijder aan je zijde.

Cinerama-infotainmentsysteem

“Altijd verbonden”

Het splinternieuwe Cinerama-infotainmentsysteem van de nieuwe Fiat 500E, met zijn brede, heldere 10,25″ display, zal altijd binnen handbereik zijn. De ultrasnelle Bluetooth-koppeling zal alle smartphones in de auto verbinden binnen 5 seconden na het openen van de deur. Ook zal de smartphone-achtige interface met volledig aanpasbare schermopmaak ervoor zorgen dat je infotainment gemakkelijk in gebruik en altijd beschikbaar is.

Binnen 5 min, 50km rijden

“Een totaal bereik van 400km”

De 500E la Prima zal een snellaadfucntie hebben met 85 kW, zodat je een hele dag zult kunnen rijden met een laadtijd van 5 minuten (voor 50 km bereik), terwijl de batterij in 35 minuten voor 80% opgeladen zal zijn. De Mode 3-kabel zal standaard worden meegeleverd, dus je zult bij elk openbaar oplaadstation kunnen laden.

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze Fiat specialist.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge