Fiat 500L interior

 

Fiat 500L

Ervaar pure ruimte

Plan een proefrit

Fiat 500L: Stijlvol, ruimtelijk icoon

Alle stijl en charme van de legendarische Fiat 500 in een ruime, comfortabele gezinsauto. Voor al je wensen, zelfs de grootste: maak kennis met de Fiat 500L! Verkrijgbaar bij al onze vestigingen.

De Fiat 500L biedt ruimte voor het hele gezin. Dankzij zijn 2,17 m³ aan interieurruimte is er plek voor alles en iedereen. Met een lengte van 4,15m is de Fiat 500L de ideale combinatie van een fullsize MPV en een stadsauto.

Vraag een offerte aan

500L Cross

Maar liefst 3,17 meter aan interieurruimte en niet minder dan 1.480 liter bagageruimte; de twee belangrijkste afmetingen van de Fiat 500L Cross. De sportieve MPV die functionaliteit combineert met ruimte, en fun met avontuur!

De Fiat 500L Cross onderscheidt zich door zijn stoere cross-over stijl. Meer concreet: grotere bodemvrijheid, speciale allroad-bumpers en standaard gemonteerde bodembeschermplaten. Om nog maar te zwijgen over de matglanzende portierhendels, flankstootlijsten met sierstrips van geborsteld staal, sideskirts, verbrede wielkasten én 17-inch geslepen, lichtmetalen velgen.

Download de prijslijst

500L Wagon

Maak ruimte voor nog meer mogelijkheden, maak plaats voor nog meer vrienden: dit is de Fiat 500L Wagon! De compacte MPV die ruimte en veelzijdigheid combineert met een rijke uitrusting.

De 500L Wagon heeft 7 zitplaatsen en meer binnenruimte dan elke andere auto in zijn klasse. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gigantische laadruimte met een inhoud van 1.708 liter en een lengte van maar liefst 2,6 meter?! Bovendien is de 500L Wagon van alle gemakken voorzien: boordcomputer met info-display, airconditioning, cruise control, 6 airbags en stuurbekrachtiging met City-functie. Het zit er gewoon allemaal standaard op!

Download de brochure

Liever bellen?

Neem contact op met onze Fiat specialist

Ian Jansen
Verkoop Verantwoordelijke
Ian Jansen | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge