Fiat 500X

Puur comfort

Plan een proefrit

Fiat 500X: Back to the Future

De Fiat 500X: een compacte SUV die de stijl en het karakter van de Fiat 500 combineert en klaar is voor de toekomst. Natuurlijk verkrijgbaar bij Kien!

Een avontuurlijk karakter in combinatie met veiligheid typeren de 500X Cross. Met veiligheidstechnologie van de nieuwste generatie kun je altijd zorgeloos op weg. Waarheen je ook gaat en wat de omstandigheden ook zijn.

Vraag een offerte aan

SUV van de toekomst

De nieuwe 500X is standaard voorzien van LED-dagrijlichten en LED-achterlichten. Met de nieuw ontworpen voor- en achterbumper wordt het stoere karakter van de 500X versterkt en het vernieuwde interieur zorgt voor nog meer elegantie en comfort. De nieuwe 500X is vlotter, stijlvoller en eigenzinniger dan ooit.

Steeds een beetje slimmer

De wereld verandert in hoog tempo en het verkeer ook. De nieuwe 500X biedt daarom de allernieuwste voorzieningen op het gebied van actieve veiligheid. Zo zijn alle versies standaard uitgerust met Lane Assist (actieve rijbaanbewaking) en Intelligent Speed control (intelligente snelheidsbegrenzing) met Traffic Sign Recognition. Dit laatste systeem is in staat verkeers- en matrixborden met de maximumsnelheid te herkennen, waarbij je met een druk op de knop de rijsnelheid aan de plaatselijke limiet kunt aanpassen.

Plan direct een proefrit

Altijd gekoppeld

Apps, vrienden en muziek: met de nieuwe 500X blijft u altijd connected onderweg. Alle versies zijn standaard uitgerust met een Uconnect LIVE-infotainmentsysteem met 7-inch HD-kleurentouchscreen, Apple CarPlay en ondersteuning van Android Auto.

Vraag een offerte aan

500X Sport

Hij ziet eruit als een ware krachtpatser maar dat in stijl en souplesse die we kennen van Fiat. De titaniumkleurige deurgrepen, sport logo’s en lichtmetalen velgen maken de Fiat 500X nog mooier dan dat ‘ie al was. En het is niet alleen optisch want de Fiat 500X Sport heeft een sportonderstel en de stuurinrichting is zo aangepast dat het voelt alsof je in een kart zit.

Plan direct een proefrit

Liever bellen?

Neem contact op met onze Fiat specialist

Fabian Wiersma
Product Specialist
Fabian Wiersma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge