Speciale zorg voor uw Fiat

Wij hebben de juiste expertise en originele onderdelen in huis om jouw Fiat optimaal van dienst te kunnen zijn bij onderhoud en reparaties. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur en gereedschappen. Daarnaast worden onze service-medewerkers continue opgeleid en, indien nodig, bijgeschoold.

Ook wanneer je elders een Fiat hebt aangeschaft of een Fiat op leeftijd bezit, is deze voor onderhoud of reparaties bij Kien van harte welkom.

Fiat onderhoud

Kies de auto waar u onderhoud voor wilt aanvragen

Fiat Barchetta
Fiat Bravo
Fiat Croma
Fiat Idea
Fiat Multipla
Fiat Qubo
Fiat Sedici
Fiat Seicento
Fiat Stilo
Fiat Ulysse
Fiat 500
Fiat 500C
Fiat 500L
Fiat 500X
Fiat Panda
Fiat Punto
Fiat Tipo
Fiat Tipo Sedan
Fiat 124 spider

Fiat Original Care

Speciaal voor Fiat’s die meer dan 5 jaar oud zijn, is er Fiat Original Care.

Je komt nooit voor verassingen te staan. Original Care is een complete onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief. Wij verversen de motorolie, controleren de Fiat op 15 belangrijke punten, vervangen het oliefilter, vullen de vloeistoffen bij en keuren de auto voor de APK.

Bovendien geven wij advies voor het vervangen van de bougies, luchtfilter, pollenfilter en/of remvloeistof. Uiteraard gebruiken we onze kennis en originele Fiat onderdelen. Zo blijft jouw originele Fiat, ook echt origineel.

Werkplaats afspraak maken

Werkplaatsafspraak voor je Fiat?

Afspraak is afspraak! Wij bieden daarom 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Selecteer een datum
Plan deze afspraak
Geselecteerde datum

De Kien Service pas

Met de aanschaf van de Kien Service Pas kun je profiteren van een aantal belangrijke voordelen in de service en dienstverlening van Kien. De kosten van deze Service Pas bedragen €39,95 incl BTW per jaar. Uiteraard dient je auto bij Kien in onderhoud te zijn of te komen en wordt het onderhoud volgens het voorgeschreven onderhoudsschema uitgevoerd om jouw auto in perfecte conditie te houden. Met de Kien Service Pas weet je waar je aan toe bent!

Kien service pas aanvragen 

Vragen over onderhoud?

Neem contact op met onze product specialist.

Richard Reiker
Aftersales verantwoordelijke
Richard Reiker | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge