De eerste stap…

De Fiat 500 en Fiat Panda maken hun debuut op weg naar de elektrificatie van het modelaanbod. Ze maken als eerste gebruik van FCA’s nieuw ontwikkelde Mild Hybrid-technologie, een combinatie van elektrische aandrijving en een benzinemotor. Beide hybridemodellen zijn uitgerust met driecilindermotoren van de nieuwe FireFly-familie, gecombineerd met het 12-volt elektrische BSG-systeem (Belt-integrated Starter Generator), samen goed voor een vermogen van 70 pk. Hét grote voordeel voor de gebruiker is een verlaging van het brandstofverbruik en de CO2-emissie tot 30%.

Plan een proefrit

Fiat 500 Mild-Hybrid

De Fiat 500 is een van de meest representatieve voorbeelden van Italiaanse vindingrijkheid die bestuurders van verschillende generaties voor zich weet te winnen. Het iconische vijfhonderdje werd oorspronkelijk in 1957 gelanceerd en in 2007 in moderne vorm opnieuw op de markt gebracht. En nu, met de komst van de 500 Hybrid Launch Edition, zal het model een leidende rol blijven spelen in de stad.

Plan een proefrit

Panda Mild-Hybrid

De geschiedenis van de Fiat Panda is net zo fascinerend. Al ruim 40 jaar is de Panda als zorgeloze, alom beschikbare auto niet meer weg te denken uit het dagelijks verkeer. De geheimen van zijn populariteit zijn de compacte buitenafmetingen, de grote binnenruimte die aan iedere vervoersbehoefte is aan te passen. En nu  wordt de Panda Hybrid Launch Edition gelanceerd, een auto die klaar is om een ommekeer in de stedelijke mobiliteit te bewerkstelligen.

Hou mij op de hoogte

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze Fiat product specialist.

Fabian Wiersma
Product Specialist
Fabian Wiersma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge