Fiat - Onderhoud en APK

Wij kunnen ons voorstellen dat het onderhoud van je Fiat in deze tijden niet de hoogste prioriteit heeft. Echter willen we toch graag helpen om het voor jouw zo hygiënisch en gemakkelijk mogelijk te maken.

Kien heeft de juiste expertise en originele onderdelen in huis voor onderhoud, reparaties en APK van jouw Fiat. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur. Onze servicemedewerkers worden continu opgeleid om jou optimaal van dienst te zijn en blijven.

Ook wanneer je elders een Fiat hebt aangeschaft of een Fiat op leeftijd bezit, is deze voor APK, onderhoud of reparaties van harte welkom bij Kien!

Maatregelen corona

Het is natuurlijk belangrijk dat het onderhoud aan je Fiat vakkundig wordt uitgevoerd. Wat nog belangrijker is, is de gezondheid van onze relaties en onze medewerkers. Vanzelfsprekend treffen wij maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (zoals de deurklinken en het pinapparaat) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen.

ONTDEK ONZE MAATREGELEN

Waarom onderhoud bij Kien?

  • Garantie op werkzaamheden en onderdelen
  • Monteurs met kennis van Fiat modellen
  • Originele onderdelen
  • Officieel Fiat dealer
  • Heldere afspraken
  • Transparant
  • Heerlijke koffie

Direct een offerte?

Wil jij graag inzichtelijk hebben wat de kosten zullen zijn van het onderhoud dat je uit wilt voeren op jouw Fiat? Klik op onderstaande button en onze medewerkers sturen je binnen 2 kantooruren een offerte per mail toe.

Vraag direct een offerte

Afspraak maken?

Via onze werkplaatsplanner kun je 24 uur en 7 dagen per week een afspraak inplannen wanneer het jouw uitkomt. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in. Een van onze medewerkers zal een bevestiging per mail toe sturen.

Plan direct een afspraak

Fiat Original Care

Speciaal voor Fiats die meer dan 5 jaar oud zijn, is er Fiat Original Care.

Je komt nooit voor verassingen te staan. Original Care is een complete onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief. Wij controleren de Fiat op 15 essentiële punten, verversen de motorolie, vervangen het oliefilter, vullen de vloeistoffen bij en keuren de auto voor de APK.

Tevens geven wij je advies voor het vervangen van de bougies, luchtfilter, pollenfilter en/of remvloeistof. Uiteraard gebruiken we onze ervaring, kennis en originele Fiat onderdelen. Zo blijft jouw originele Fiat ook echt origineel.

Ontdek meer

Onze relaties…

Mvr. Leenders
10,0

Na 5 jaar en 20.000 trouwe kilometers in een witte Fiat 500 wilde mevrouw Leenders graag weer een iets nieuws.…

Lees beoordeling
Fam. Kramer
9,8

Al vanaf dag 1 toen Willem Kien begon als Chrysler, Jeep en Dodge dealer, is de familie Kramer al een…

Lees beoordeling
Dhr. en mevr. ten Hove
10,0

De ideale auto voor de binnenstad is natuurlijk een Fiat 500. En als je dan toch mag kiezen, dan ga…

Lees beoordeling

De Kien servicepas

Met de aanschaf van de Kien servicepas profiteer je van een aantal belangrijke voordelen wat betreft service en dienstverlening. De kosten van deze servicepas bedragen €39,95 (inclusief BTW) per jaar. Uiteraard dient je auto bij Kien in onderhoud te zijn of te komen en wordt het onderhoud volgens het voorgeschreven onderhoudsschema uitgevoerd om jouw auto in perfecte conditie te houden. Met de Kien servicepas weet je waar je aan toe bent!

Kien servicepas aanvragen 

Wij helpen je op weg!

Neem contact op met onze specialisten

Dylan van de Wall
Service Adviseur
Dylan van de Wall | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge