Fiat dealer Kien

Kien is officieel Fiat dealer voor Arnhem en Nijmegen. In onze vestiging in Velp hebben wij ene Fiat 500 Experience Center. Hier ervaar je het complete gamma van de bekende guitige Fiat 500, de ruime Fiat 500L tot de extra stoere Fiat 500X. In Nijmegen richten wij ons op het complete gamma, naast de 500 familie vind je daar ook de Panda, Punto, 124 Spider en Tipo.  In beide vestigingen kunnen proefritten worden gemaakt in alle Fiat modellen.

Innovatie en onvervalst rijplezier

Het was 11 juli 1899. Het eerste Italiaanse autofabriek werd geopend, de Fabbrica Italiana Automobili Torino (FIAT). Sindsdien hebben we met de modellen en nieuwe ideeën, stap voor stap, de geschiedenis van Fiat geschreven en een bijdrage geleverd aan het mobiel maken van niet alleen Italië maar ook de rest van de wereld.

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak maken bij uw Fiat dealer?

Afspraak is afspraak! Wij bieden daarom 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Benvenuto by Kien

BIJ AANSCHAF VAN EEN FIAT 500 ONTVANG JE TOT €5.000,- KORTING

500 Benvenuto

Bekijk onze voorraad

Kien is de nieuwe Fiat dealer in de regio. Wij zijn trots om naast Alfa Romeo, Jeep, Dodge en Abarth deze prachtige merken in huis te hebben. Om deze feestelijke gebeurtenis groots te vieren, is het de hele maand september Benvenuto by Kien. Om het feest compleet te maken, trakteren wij de hele maand op zéér voordelige acties!

Bekijk direct de actie

Hoeveel is jouw auto waard bij inruilen?

Bereken het gratis!

Vraag vrijblijvend de inruilwaarde van jouw auto aan! Op basis van bouwjaar, kilometerstand, opties en aanwezige accessoires geven wij een indicatie af.

Het laatste nieuws

Wij snappen wat u zoekt

Neem contact op met onze specialist voor meer informatie en ervaar jouw gewenste auto door middel van een proefrit.

Willem Kien
Directie
Willem Kien | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is Driven by You! Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen de organisatie. Aandacht voor de mens, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Fiat dealer Kien vanzelfsprekend. En relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar, uit handen van de importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA), de Award: Beste FCA Dealer van het Jaar.

Lees alle ervaringen

Dhr. Meerendonk

Grand Voyager - ultiem comfort Na maar liefst veertien jaar trouwe dienst, werd het voor Dhr. Meerendonk tijd voor een…

Lees beoordeling
Dhr. Kramer

Dodge Charger voor Dhr. Kramer In 2006 kwam ik voor het eerst bij Kien. Ik heb toendertijd een Chrysler 300C…

Lees beoordeling