Fiat Panda

Plan een proefrit

Fiat Panda: Ruimtelijk en uitgebreid

Met verrassend veel ruimte en een uitgebreide standaarduitrusting. De ideale stadsauto: compact en slim; comfortabel en functioneel; vlot en ongecompliceerd; schoon en efficiënt.

De Fiat Panda combineert het beste van toen met het nieuwste van nu. De meest uit het oog springende elementen: de hoge zit, standaard vijf deuren, maar liefst veertien verschillende opbergvakken en een inhoud van 775 liter!

Vraag een offerte aan

Nog mooier en nog completer

De nieuwe Fiat Panda lijkt zo eenvoudig, maar dat is hij niet!

Met het nieuwe stuurwiel, nieuw grafisch ontwerp voor de dashboardinstrumenten, nieuwe bekledingscombinaties en het Uconnect Multimediasysteem met Bluetooth en telefoonhouder is hij helemaal compleet. Daarnaast biedt de nieuwe Fiat Panda meer stijl dan ooit.

Download de prijslijst

Eigenwijs als altijd

Sommige auto’s worden met de jaren groter, steeds zwaarder, steeds saaier… De Fiat Panda niet! Deze is nog net zo compact, veelzijdig en eigenwijs als altijd.

Met zijn nieuwe velgen en in de nieuwe kleuren ‘Rosso Amore’ en ‘Grigio Colosseo’ ziet hij er misschien wel meer flitsend uit dan ooit!

Download de brochure

Hoe meer bagage, hoe meer vreugde

Een dagje shoppen of een weekendje weg? De Fiat Panda heeft er ruimte genoeg voor!

Met de Cargo Magic Box kun je een volkomen vlakke laadvloer in de bagageruimte creëren. Dat maakt het in- en uitladen van volle tassen of andere zware bagage een stuk makkelijker.

Plan een proefrit

Liever bellen?

Neem contact op met onze Fiat specialist

Fabian Wiersma
Product Specialist
Fabian Wiersma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge