Jeep Gladiator leverbaar bij Kien

13 augustus 2019

In de VS staat de Jeep Gladiator al geruime tijd te koop, Europa moet nog wachten tot 2020. Dus nog zeker 6 maanden te gaan voordat dit iconische model in de showroom staat.  Aan lang wachten hebben ze een hekel bij Kien uit Velp, officiële Jeep dealer. Vanaf vandaag leverbaar by Kien.

Willem Kien, al 20 jaar Jeep rijder in hart en nieren is enorm blij.  Hij heeft 6 Jeep Gladiators tot zijn beschikking. Willem Kien: “ik loop al heel wat jaren mee, maar als ik deze auto zie, dan gaat mij Jeep hart wel wat sneller kloppen”.

Maximale beleving
Wanneer je de Jeep Gladiator vergelijkt met de Jeep Wrangler dan valt direct op dat de Jeep Gladiator een stuk langer is. Ook heeft de Gladiator een perfect afgewerkt interieur en is voorzien van lederen bekleding. “Deze auto voelt als een warm bad, alles aan deze auto klopt”, vult Willem Kien aan. De Gladiator heeft een grijs kenteken, en dat maakt hem ook zeer aantrekkelijk voor de zakelijke markt.

Ervaar en beleef het zelf
De echte Jeep rijder heeft lang op dit moment moeten wachten om dan eindelijk de Jeep Gladiator in het echt te mogen zien. “Deze auto gaat over beleving, dit gaat echt weer een dimensie verder dan bijvoorbeeld de Jeep Wrangler”, geeft Willem aan . Kien organiseert voor zowel haar klanten als belangstellende de Jeep Gladiator Experience. Onze product specialisten dompelen je deze dag onder in het Jeep gevoel. Je krijgt een kijkje onder de motorkap, en je kunt de 4x4-baan op, om onder begeleiding zelf te ervaren waar de Jeep Gladiator toe in staat is.

Ontdek de Gladiator en meld je aan