Jeep Grand Cherokee Trackhawk exclusief bij Kien

09 juli 2018

De Jeep Grand Cherokee Trackhawk komt naar Nederland. Het zal de krachtigste SUV op de markt worden. Onder de kap een V8-compressormotor die goed is voor 707 pk en 875 Nm koppel. Van 0 tot 100 km/h doet de Trackhawk in slechts 3,7 seconden en de topsnelheid ligt op 290 km/u.

Exclusief bij Kien

De Jeep Grand Cherokee Trackhawk is de enige SUV op de Nederlandse markt met meer dan 700 paarden onder de kap. Er zijn momenteel drie exemplaren van deze geweldenaar onderweg naar Nederland en deze zijn alle drie bestemd voor Kien. Hiermee toont Kien eens te meer aan dé toonaangevende Jeep-dealer van Nederland te zijn. De Trackhawk staat nog deze maand in de showroom.

Overweldigende prestaties, gecombineerd met luxe

"De Jeep Grand Cherokee staat al heel lang bekend als de meest veelzijdige fullsize SUV ter wereld. Met de introductie van de nieuwe 707 pk sterke Trackhawk is het nu ook de sterkste en snelste SUV ooit," zegt Mike Manley, die binnen de FCA verantwoordelijk is voor het merk Jeep. "De nieuwe Grand Cherokee Trackhawk combineert overweldigende prestaties met de luxe, het raffinement, de innovatieve hightech en de sublieme rijeigenschappen op de weg van de SRT."

Wie meer wil weten over de Jeep Grand Cherokee Trackhawk kan contact opnemen met Kien.

Contact