2018 Jeep Cherokee

Enkele weken geleden konden we je al de eerste beelden van de nieuwe Cherokee laten zien. De aanpassingen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een compleet nieuw uiterlijk van deze Jeep. Tijdens de North American International Auto Show in Detroit zijn meer details onthuld.

Meld je aan voor de Cherokee Update

Efficiënte krachtbronnen…

Naast de bestaande motoren krijgt de Cherokee een 270 pk sterke 2,0-liter viercilinder turbomotor tot zijn beschikking. Alhoewel we nu pas de Amerikaanse specificaties weten, belooft dat een interessante variant voor op onze wegen te zijn. Qua koppel en vermogen is deze nieuwe motor vergelijkbaar met de bestaande 3.2 V6.  De kans dat deze motor ook in de Europese versie beschikbaar komt is dan ook vrij groot. Over nieuwe dieselmotoren voor de Cherokee is het nu nog stil, maar ook hier zal naar alle waarschijnlijkheid de laatste versie van de FCA dieselmotor (Giulia en Stelvio) een plek onder de opnieuw getekende motorkap gekomen.

Meld je aan voor de Cherokee Update

One of the guys

Passend bij de nieuw vormgegeven voor- en achterkant is ook het design van de velgen aangepakt. Er is keuze uit vijf verschillende varianten, waaronder een 19 inch model voor de Cherokee Overland. Met het nieuwe design past de Cherokee beter bij de rest van de Jeep familie, zoals de Compass en Grand Cherokee.  In het interieur lijken de wijzigingen wat minder ingrijpend. Er is nieuw een infotainment en er is meer opbergmogelijkheid in de middenconsole.

Meld je aan voor de Cherokee Update

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze specialisten

Guido Gosselink
Verkoop Verantwoordelijke
Guido Gosselink | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge