Jeep Airborne

Market Garden

De Slag om Arnhem was een luchtlanding en veldslag tijdens de Tweede Wereldoorlog welke in 1944 rond de stad Arnhem plaatsvond, als onderdeel van Operatie Market Garden. Het was de grootste operatie op Nederlands grondgebied tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Exact 75 jaar verder is er, mede dankzij Jeep, vrede in Nederland. Daarom introduceert Kien de Jeep Airborne modellen.

Ontdek ze hieronder

Renegade

Met werelden om te ontdekken en avonturen om te beleven, verlang je een auto die nagenoeg alles aankan. De Jeep Renegade heeft alles wat je nodig hebt. Het avontuur roept; zorg dat je er klaar voor bent!

Ontdek de Renegade Airborne

Jeep Compass

Met zijn dynamische, gestroomlijnde profiel vol raffinement weet de Jeep Compass zich van de massa te onderscheiden. Zijn stoere afmetingen stralen vertrouwen uit. Nog nooit was het zo makkelijk om de show te stelen!

Ontdek de Compass Airborne

Jeep Wrangler

Een verfijnd en stijlvol interieur in combinatie met een uiterlijk waar de geschiedenis van Jeep vanaf straalt. Samen vormen ze een auto die klaar is voor elke uitdaging op de weg en in het terrein.

Ontdek de Wrangler Willys

Airborne Museum Hartenstein

Het Airborne Museum is gevestigd in Villa Hartenstein. Een villa met een lange voorgeschiedenis. Het begon in 1728 als herberg en was in september 1944 het hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen.

Hartenstein is het enige hoofdhuis van een buitenplaats in dit gebied dat nog publiekelijk toegankelijk is.

Het merendeel van de buitenplaatsen is verwoest als gevolg van de Slag om Arnhem; een klein deel is nog in particuliere handen. Villa Hartenstein symboliseert hiermee de transitie van Oosterbeek als gevolg van het oorlogsgeweld in de periode 1940-1945.

Ontdek het Airborne Museum

Meer informatie?

Neem direct contact op met
onze Jeep specialist.

Guido Gosselink
Product Specialist
Guido Gosselink | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge