Jeep Cherokee

Plan een proefrit

Het avontuur is er!

De Jeep Cherokee legt de lat hoger dan ooit met zijn superieure wegligging, verrassend lage brandstofverbruik, exclusieve technologie en ongeëvenaarde prestaties in het SUV segment. De nieuwe Cherokee combineert hoogwaardige techniek naadloos met de ideale proporties om stijlvol en efficiënt te presteren. Een nieuwe dimensie in het legendarisch verhaal dat ‘Jeep’ heet.

Kwaliteit zonder compromis

De nieuwe Cherokee introduceert een unieke modieuze styling in de Jeep-range. Ontdek het vloeiend vormgegeven interieur, tot in detail en vakkundig afgewerkt met hoogwaardige materialen, soft touch oppervlakken, nieuwe kleuren en uiteraard de nieuwste technologie.

Goed uitgevoerd op ieder niveau

De nieuwe Cherokee is gemaakt voor morgen, met groot respect voor de vertrouwde merkwaarden van Jeep. Zijn krachtige, zelfverzekerde uitstraling en imposante wielen maken indruk op ieder die zijn pad kruist. Het hoge uitrustingsniveau van de Cherokee is al onderscheidend in de ‘Longitude’ uitvoering. Op de ‘Limited’ versie is dat nog exclusiever. Wil je genieten van uitgebreide luxe? Dan is het ‘Overland’ model iets voor jou. Bereik daarnaast ongekende hoogten met de ‘Trailhawk’ versie.

Soepele reis

De Jeep Cherokee is de eerste midsize SUV in zijn segment met een 9-traps automatische transmissie. Die staat garant voor de optimale rijervaring, met maximaal comfort en ultieme efficiency. Electronic Range Select ondersteunt handmatig schakelen met 40 verschillende schakelkarakteristieken voor maximale efficiency en rijprestaties onder alle omstandigheden, on- en off road. En van het schakelen zelf merk je nauwelijks iets, waar je ook rijdt.

Jeep Cherokee uitvoeringen en prijzen

Bekijk verschillende uitvoeringen en vergelijk details

Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Cherokee 3.2 V6 Trailhawk A9 4×4

Vanaf € 83.940,00
Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Cherokee 2.0 Longitude H6

Vanaf € 47.865,00
Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Cherokee 2.0 Longitude Freedom H6

Vanaf € 51.265,00
Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Cherokee 2.2 Longitude Freedom A9 4×4

Vanaf € 59.765,00
Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Cherokee 2.2 Limited A9 4×4

Vanaf € 63.565,00
Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Cherokee 2.2 Overland A9 4×4

Vanaf € 66.265,00