Jeep Cherokee

Plan een proefrit

Jeep Cherokee: Superieure wegligging

De Jeep Cherokee legt de lat hoger dan ooit met zijn superieure wegligging, verrassend lage brandstofverbruik, exclusieve technologie en ongeëvenaarde prestaties in het SUV segment. De nieuwe Cherokee combineert hoogwaardige techniek naadloos met de ideale proporties om stijlvol en efficiënt te presteren. Een nieuwe dimensie in het legendarisch verhaal dat ‘Jeep’ heet.

Vraag een offerte aan

Kwaliteit zonder compromis

De nieuwe Cherokee introduceert een unieke modieuze styling in de Jeep-range. Ontdek het vloeiend vormgegeven interieur, tot in detail en vakkundig afgewerkt met hoogwaardige materialen, soft touch oppervlakken, nieuwe kleuren en uiteraard de nieuwste technologie.

Download de prijslijst

Goed uitgevoerd op ieder niveau

De nieuwe Cherokee is gemaakt voor morgen, met groot respect voor de vertrouwde merkwaarden van Jeep. Zijn krachtige, zelfverzekerde uitstraling en imposante wielen maken indruk op ieder die zijn pad kruist. Het hoge uitrustingsniveau van de Cherokee is al onderscheidend in de ‘Longitude’ uitvoering. Op de ‘Limited’ versie is dat nog exclusiever. Wil je genieten van uitgebreide luxe? Dan is het ‘Overland’ model iets voor jou. Bereik daarnaast ongekende hoogten met de ‘Trailhawk’ versie.

Download de brochure

Soepel op reis

De Jeep Cherokee is de eerste midsize SUV in zijn segment met een 9-traps automatische transmissie. Die staat garant voor de optimale rijervaring, met maximaal comfort en ultieme efficiency. Electronic Range Select ondersteunt handmatig schakelen met 40 verschillende schakelkarakteristieken voor maximale efficiency en rijprestaties onder alle omstandigheden, on- en off road. En van het schakelen zelf merk je nauwelijks iets, waar je ook rijdt.

Plan een proefrit

Liever bellen?

Neem contact op met
onze Jeep specialist

Guido Gosselink
Product Specialist
Guido Gosselink | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge