jeep compass

Jeep Compass

Plan een proefrit

Jeep Compass: Dynamische 4×4

Met zijn dynamische, gestroomlijnde profiel vol raffinement weet de Jeep Compass zich van de massa te onderscheiden. Zijn stoere afmetingen stralen vertrouwen uit. Nog nooit was het zo makkelijk om de show te stelen!

De combinatie van ongeëvenaarde 4×4-prestaties met geavanceerde motoren en versnellingsbakken maken de nieuwe Jeep Compass toonaangevend in zijn klasse. Naast een keuze uit diverse zuinige benzine- en dieselmotoren, is hij leverbaar met twee innovatieve permanente 4×4-systemen die garant staan voor de legendarische Jeep offroad-kwaliteiten.

Vraag een offerte aan

Innovatieve schoonheid

Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Jeep Compass. Zijn design geeft een nieuwe invulling aan typische Jeep-stijlelementen als de verchroomde zevensleufs grille en de karakteristieke koplampen met geïntegreerde led-dagrijverlichting, terwijl de doorlopende verchroomde sierlijst rond de zijruiten en achterruit zijn aerodynamische profiel benadrukt.

Stijl en comfort

Stap in de toekomst van verfijning en elegantie, met de interieurstoelen, hoogwaardige materialen en iconische Jeep-elementen. Het interieur van de nieuwe Jeep Compass is gemaakt en gevormd voor uw comfort. Vergeet de conventionele SUV-rijervaring en verwelkom een nieuwe. Verrijkt met additionele interieurkleuren, optionele lederen bekleding, bijzondere innovaties en meer.

Grensverleggende technologie

Ontdek de mogelijkheden om het Uconnect 8.4 NAV-infotainmentsysteem te koppelen aan uw smartphone via Apple CarPlay en Android Auto. Deze apps bieden een eenvoudige en veilige manier om uw iPhone of Android-smartphone in de auto te gebruiken voor bellen, muziek afspelen, berichten lezen en nog veel meer. Apple CarPlay biedt iPhone-gebruikers toegang tot onder meer Apple Maps, Messages, telefoon en Apple Music via Siri-spraakbediening. Android Auto geeft toegang tot onder andere Google Maps en Google Play Music via het 8,4-inch touchscreen in het dashboard of de bedieningstoetsen op het stuurwiel.

Plan een proefrit

Accessoires

Rubber mattenset € 139,-
Audio Upgrade € 299,-
Baagageruimte mat € 109,-
Rockrails € 2.295,-