Grand Cherokee Trackhawk

Grand Cherokee Trackhawk

Zeg hallo tegen een nieuwe dimensie in SUV-wereld. De compleet nieuwe Jeep Grand Cherokee Trackhawk gaat van 0-100 KM/h in een verbluffend snelle 3,5 seconden! 

Maar dat is niet alles: remmen, wegligging, koppel en vermogen zijn allemaal afgestemd om van Grand Cherokee Trackhawk een elitaire rijervaring te maken. Voeg daar pure luxe aan toe en verbreek alle baanrecords in alle comfort!

Vraag direct een offerte op

Jouw lancering wacht…

Neem plaats achter het stuur van de 707 pk sterke terreinwagen en wees voorbereid op een onvergetelijke ervaring. De Supercharged 6.2L HEMI® V8-motor spoelt over met Launche Control en een koppelreserve-systeem voor een ongelooflijke 11,6 seconden kwartmijltijd. Dit alles wordt ondersteund door de gerenommeerde SRT®-prestatie die on-road dynamiek van wereldklasse combineert met luxe, verfijning en een scala aan geavanceerde technologie.

Vraag direct een offerte op

Pure kracht

Jeep Grand Cherokee prestaties worden naar nieuwe hoogten gebracht dankzij de expertise van het Street and Racing Team (SRT), de meest krachtige groep van Fiat Chrysler Automobiles. Het team maximaliseert vermogen en koppel op twee krachtige motoren, gebruikmakend van HEMI®-technologie in de SRT® en de opmerkelijke Supercharged 6.2L HEMI V8-motor op Trackhawk.

Vraag direct een offerte op

Liever bellen?

Neem contact op met onze product specialisten

Guido Gosselink
Verkoop Verantwoordelijke
Guido Gosselink | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge