Een legende is herboren

Jeep Grand Wagoneer

Wagoneer is ongetwijfeld een gewortelde naam in het legendarische merk Jeep. De Grand Wagoneer heeft ongeëvenaarde erfenis van toonaangevende capaciteiten, authenticiteit en vrijheid. Jeep zal zijn portfolio van voertuigen uitbreiden met deze Grand Wagoneer die “Premium segment” een nieuwe dimensie zal geven!

Blijf op de hoogte

Een nieuw tijdloos ontwerp

Het exterieur van de Grand Wagoneer is de toekomst van het ultieme premium SUV segment met de nadruk op zowel modern als authentiek. Een verbluffende, ultra-premium buitenkant, met moderne maar vertrouwde aanraakpunten en Obsidian Black-accenten, creëert een nieuw tijdloos ontwerp.

Het exterieurdesign is verankerd door een prominente grille met Obsidian Black-accenten met de iconische zeven sleuven. Elke sleuf is voorzien van ingewikkeld lichtgewicht traliewerk, terwijl de ruimte boven en tussen elk van de zeven sleuven is verlicht om een kenmerkend LED-ontwerp te creëren. Dit led-patroon vormt een elegante omtrek van de grille en helpt de breedte en de algehele voorkant van het voertuig te benadrukken.

Blijf op de hoogte

Het toppunt van SUV-interieurs

De Grand Wagoneer vertegenwoordigt het toppunt van ultra-premium, SUV-interieurs met een moderne stijl, zorgvuldig vervaardigde details en elegante uitrustingen die luxe, premium reizen inspireren.

De Grand Wagoneer doet zijn naam eer aan en biedt een groots interieur voor maximaal zeven passagiers dankzij de ruime, comfortabele bestuurdersstoelen op de eerste en tweede rij, en de derde rij. De ontspannen sfeer van het interieur – geaccentueerd door het gebruik van aanpasbare sfeerverlichting, zowel in kleur als intensiteit – biedt een bevrijdend gevoel van rust voor iedereen aan boord.

Blijf op de hoogte

Een scherm voor iedereen

Bijna 45″ van het totale scherm beslaat de lengte van het instrumentenpaneel: een 12,3″ bestuurdersinformatiedisplay achter het stuur, een 12,1″ horizontaal touchscreen fungeert als het hoofdscherm in de middenconsole, met een 10,25″ horizontaal comfort touchscreen daaronder, gescheiden door de structurele aluminium vleugel die de stoelen bedient en de klimaatregeling met vier zones. Bovendien biedt een passagiersscherm van 10,25″ de voorpassagier een dynamische touchscreenbediening binnen handbereik.

Blijf op de hoogte

Compromisloze Hybrid technologie

De Grand Wagoneer heeft een compromisloos plug-in hybride aandrijfsysteem. Dus valt hij in lijn met de plannen van Jeep om de komende jaren alle modellen elektrificatie-opties te bieden.

Elektrificatie zal het merk Jeep moderniseren terwijl het ernaar streeft de leider te worden op het gebied van “groene”, milieuvriendelijke premiumtechnologie. Deze voertuigen zullen de meest efficiënte en verantwoorde Jeep’s ooit zijn, die absolute en stille vrijheid in de open lucht bieden en tegelijkertijd de prestaties, de 4×4-capaciteiten en de rijplezier van Jeep naar een hoger niveau tillen. Met een groter koppel en een onmiddellijke motorrespons bieden deze elektrische voertuigen een nog leukere rijervaring op de weg en meer capaciteiten dan ooit op de weg.

Blijf op de hoogte

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze Jeep specialist.

Guido Gosselink
Verkoop Verantwoordelijke
Guido Gosselink | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge