Jeep - Onderhoud en APK

Wij kunnen ons voorstellen dat het onderhoud van je Jeep in deze tijden niet de hoogste prioriteit heeft. Echter willen we toch graag helpen om het voor jouw zo hygiënisch en gemakkelijk mogelijk te maken.

Kien heeft de juiste expertise en originele onderdelen in huis voor onderhoud, reparaties en APK van jouw Jeep. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur. Onze servicemedewerkers worden continu opgeleid om jou optimaal van dienst te zijn en blijven.

Ook wanneer je elders een Jeep hebt aangeschaft of een oudere Jeep bezit, is deze voor onderhoud of reparaties van harte welkom bij Kien!

Maatregelen corona

Het is natuurlijk belangrijk dat het onderhoud aan je Jeep vakkundig wordt uitgevoerd. Wat nog belangrijker is, is de gezondheid van onze relaties en onze medewerkers. Vanzelfsprekend treffen wij maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (zoals de deurklinken en het pinapparaat) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen.

ONTDEK ONZE MAATREGELEN

Waarom onderhoud bij Kien?

  • Garantie op werkzaamheden en onderdelen
  • Monteurs met kennis van Fiat modellen
  • Originele onderdelen
  • Officieel Fiat dealer
  • Heldere afspraken
  • Transparant
  • Heerlijke koffie

Direct een offerte?

Wil jij graag inzichtelijk hebben wat de kosten zullen zijn van het onderhoud dat je uit wilt voeren op jouw Jeep? Klik op onderstaande button en onze medewerkers sturen je binnen 2 kantooruren een offerte per mail toe.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE

Afspraak maken?

Via onze werkplaatsplanner kun je 24 uur en 7 dagen per week een afspraak inplannen wanneer het jouw uitkomt. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in. Een van onze medewerkers zal een bevestiging per mail toe sturen.

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK

Onze relaties…

Dhr. en mevr. ten Hove
10,0

De ideale auto voor de binnenstad is natuurlijk een Fiat 500. En als je dan toch mag kiezen, dan ga…

Lees beoordeling
Dhr. en Mvr. Munsters
8,5

Wat kies je na vijf jaar in een Jeep Renegade gereden te hebben? Precies, een nieuwe Renagade! Dhr. en mevr.…

Lees beoordeling
Dhr. en Mvr. van Os Eigenaar Van Os Montage

Meneer en mevrouw van Os zijn vanaf vandaag trotse eigenaar van deze prachtige Fiat Talento SX Dubbel Cabine. Naast de…

Lees beoordeling

De Kien Servicepas

Met de aanschaf van de Kien Servicepas profiteer je van een aantal belangrijke voordelen wat betreft service en dienstverlening. De kosten van deze Servicepas bedragen €39,95 (inclusief BTW) per jaar. Uiteraard dient je auto bij Kien in onderhoud te zijn of te komen en wordt het onderhoud volgens het voorgeschreven onderhoudsschema uitgevoerd om jouw auto in perfecte conditie te houden. Met de Kien Servicepas weet je waar je aan toe bent!

Kien Servicepas aanvragen 

Vragen over onderhoud?

Neem contact op met onze specialist.

Dylan van de Wall
Service Adviseur
Dylan van de Wall | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge