The Sky is the Limit

Bekijk deze actie

Jeep Renegade

American craftwork

Bekijk dit model  Plan een proefrit

Jeep dealer Kien

Wie Kien zegt, zegt Jeep. Het merk Jeep biedt een open uitnodiging om maximaal van het leven te genieten door een complete lijn modellen te leveren die eigenaren het veilige gevoel blijven geven om iedere reis vol vertrouwen aan te vangen. Met onze kennis als Jeep dealer kunnen we je helpen om jouw Jeep verder te personaliseren.

Innovatie en onvervalst rijplezier

Jeep, sinds 1941 vol avontuur tot de dag van vandaag! Op het moment zijn er zes verschillende Jeep modellen te verkrijgen: De Renegade, Compass,  Cherokee, Grand Cherokee en Wrangler. De laatste is vanaf begin af aan al een icoon voor de 4×4 wereld.

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak maken bij uw Jeep dealer?

Afspraak is afspraak! Wij bieden daarom 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Jeep Renegade the Sky is the Limit

ONGELIMITEERD GENIETEN MET DE JEEP RENEGADE

The Sky is the Limit

bekijk hier onze voorraad

De Jeep Renegade kent echt ontelbare mogelijkheden! Op het ene moment parkeer je hem in de krappe parkeervakken van de stad, op het andere moment rijd je in alle comfort naar de meest onbereikbare plekken. Maar het belangrijkste is, er verschijnt altijd een glimlach op je gezicht. The Sky is letterlijk the Limit in deze Jeep Renegade!

Bekijk deze actie

Hoeveel is jouw auto waard bij inruilen?

Bereken het gratis!

Vraag vrijblijvend de inruilwaarde van jouw auto aan! Op basis van bouwjaar, kilometerstand, opties en aanwezige accessoires geven wij een indicatie af.

Wij snappen wat u zoekt

Neem contact op met onze specialist voor meer informatie en ervaar uw gewenste auto door middel van een proefrit.

Willem Kien
Directie
Willem Kien | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is Driven by You! Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen de organisatie. Aandacht voor de mens, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Jeep dealer Kien vanzelfsprekend. En relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar, uit handen van de importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA), de Award: Beste FCA Dealer van het Jaar.

Lees alle ervaringen

Dhr. C. Meurs Ecommerce Le Ballon / Invito
8,5

Alfisti geworden bij Kien! Van huis uit komen wij al sinds jaar en dag bij Kien. Via een actie van…

Lees beoordeling
Dhr. Eijsink Directeur Eijsink Afbouw bv
7,8

De eerste Alfa Romeo Giulia bij Kien! Ik kom al langere tijd bij Kien en heb recent mijn tweede auto…

Lees beoordeling