Ze zijn gearriveerd!

Rij als eerste in een Jeep Renegade of Compass Hybrid

De nieuwe Jeep 4xe-modellen maken autorijden zorgelozer dan ooit: dankzij de keuze die ze bieden tussen volledig elektrisch rijden en rijden met hybride aandrijving, zijn ze duurzamer en beter voorbereid op de toekomst dan traditionele SUV’s met alleen een verbrandingsmotor. Zonder dat ze ook maar iets missen van het avontuurlijke karakter dat elke Jeep eigen is.

Jij kunt nu als een van de eerste rijden in de nieuwe Jeep Renegade of Compass 4xe!

Boek direct een proefrit

Jeep Renegade

Dankzij de meest state-of-the-art technologie lanceert Jeep binnenkort haar eerste plug-in hybrid modellen. De verbrandingsmotor werkt samen met elektromotoren die zorgen voor zeer lage emissiewaarden maar ook perfecte kruipoverbrenging en koppelverdeling. Terreinrijden was nog nooit zo leuk.

Boek direct een proefrit

Jeep Compass

Jeep is avontuur. En dankzij de nieuwe hybride motoren is avontuur dichterbij dan ooit. Nieuwe mogelijkheden, stille motoren en meer plezier. Jeep is het sterkste SUV-merk ter wereld en dat bewijst zich weer met de nieuwe range motoren die binnenkort op de markt komen.

Boek direct een proefrit

Jeep Wrangler

Naast de Jeep Renegade en Compass komt er ook een plug-in versie van Jeeps paradepaardje: de Wrangler 4XE. Of de Wrangler de aandrijflijn van de Compass en Renegade deelt of iets anders gebruikt, is nog onbekend. Jeep komt later dit jaar met meer informatie over alle drie de modellen. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van de Jeep plug-in hybrid modellen.

Houd me op de hoogte

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze Jeep specialist.

Guido Gosselink
Verkoop Verantwoordelijke
Guido Gosselink | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge