jeep renegade 2019

Jeep Renegade
Crossover SUV

Plan een proefrit

Private Lease vanaf €499*

Je rijdt al een gloednieuwe Jeep Renegade vanaf slechts €499 per maand. Je betaalt alleen nog de brandstof; wij zorgen voor de rest. De looptijd en het kilometrage bepaal je helemaal zelf.

Bereken jouw Leasebedrag

* Op basis van 10.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden

Jeep Renegade Airborne

Een ode aan Market Garden

De Slag om Arnhem was een luchtlanding en veldslag tijdens de Tweede Wereldoorlog welke in 1944 rond de stad Arnhem plaatsvond, als onderdeel van Operatie Market Garden. Het was de grootste operatie op Nederlands grondgebied tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Exact 75 jaar verder is er, mede dankzij Jeep, vrede in Nederland. Daarom introduceert Kien de Jeep Renegade Airborne.

Bekijk de voorraad

Jeep Renegade: Het avontuur roept!

Met werelden om te ontdekken en avonturen om te beleven, verlang je een auto die nagenoeg alles aankan. De Jeep Renegade heeft alles wat je nodig hebt. Het avontuur roept; zorg dat je er klaar voor bent!

Plan een proefrit

Pak je spullen en ga op reis

Met alle comfort om vijf personen meer dan comfortabel te vervoeren, een royale bagageruimte achterin en vele slimme opbergmogelijkheden heeft de Renegade werkelijk alles aan boord om elke rit tot een festijn te maken.

Download de prijslijst

Klaar om erop uit te trekken

De Renegade Trailhawk beschikt over Trail Rated off-roadcapaciteiten dankzij het standaard gemonteerde Active Drive Low-systeem, een 1-inch grotere bodemvrijheid, speciale bumperpanelen aan de voor- en achterzijde, plus 17-inch aluminium off-roadvelgen met terreinbanden.

Download de brochure

Overal thuis voelen

Zie je de gelijkenissen met eerdere Jeeps? Van de karakteristieke grille met zeven sleuven tot de stoere, zelfverzekerde uitstraling: de Renegade is in elk detail een échte Jeep. De compacte SUV van Jeep is het perfecte reisgezelschap. Of je nu koers zet naar de stad – waar zijn grote wendbaarheid van pas komt – of nieuwe paden gaat ontdekken waar je zijn off-roadcapaciteiten zult waarderen: De Jeep Renegade is er klaar voor en heeft er zin in!

Vraag een offerte aan

Accessoires

Rubberen Mattenset € 149,-
Kofferbak mat € 99,-
Zwarte grille en spiegelkappen € 279,-
Zonnescherm € 189,-