2018 Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler wordt vernieuwd en krijgt een modern ontwerp dat trouw blijft aan zijn originele roots. Een van de vernieuwingen is een slimme oplossing is het compleet nieuwe SoftTop op de Wrangler, deze is nu eenvoudige in en uit te klappen. Daarnaast wordt de Wrangler ook leverbaar met een HardTop inclusief sunroof!

Bekijk de video en laat je informeren door Roman Mica en Jeep Designer Mark Allen.

Meld mij aan voor de Jeep Wrangler Update!

Nieuwe uitstraling

Het unieke ontwerp van de nieuwe Wrangler bevat een herkenbare KeyStone-Vormige grille, iconische ronde koplampen en vierkante staartlampen. Er is een verbeterde aerodynamica, een handig opklapbaar voorruit, nog meer openluchtvrijheid en tientallen verschillende deur-, dak- en voorruitcombinaties. Bekijk hieronder alvast een aantal afbeeldingen. Tijdens de Los Angeles Auto show zal er meer bekend worden van de nieuwe Jeep Wrangler.

Meld mij aan voor de Jeep Wrangler Update!

Hybride

Nieuw voor de Wrangler is de komst van een 2.0 mild-hybrid viercilinder met 265 pk en 400 Nm koppel. De auto kan niet volledig elektrisch rijden, maar dankzij batterij-power levert deze motor meer koppel in vergelijking met de duurdere V6. En koppel is wat belangrijk is bij een auto als deze. Dit zuinigere blok zal de BPM-straf verminderen, wat ook weer gunstig zal uitpakken voor de Nederlandse prijs.

Meld mij aan voor de Jeep Wrangler Update!

Liever bellen?

Neem contact op met onze product specialisten!