Jeep Wrangler – De nieuwe vrijheid…

Een verfijnd en stijlvol interieur in combinatie met een uiterlijk waar de geschiedenis van Jeep vanaf straalt. Samen vormen ze een auto die klaar is voor elke uitdaging op de weg en in het terrein. En dankzij het infotainmentsysteem van de nieuwste generatie ben jij altijd verbonden, waar je avontuur ook naartoe gaat!

Vraag een offerte aan

4xE Hybrid

Er komt een plug-in Hybrid versie van Jeeps paradepaardje: de Wrangler 4XE. Of de nieuwe Wrangler de aandrijflijn van de Compass en Renegade deelt of iets anders gebruikt, is nog onbekend. Met de komst van de nieuwe Wrangler 4xe introduceert Jeep de meest capabele, technisch meest geavanceerde en milieuvriendelijkste Wrangler ooit. Jeep Wrangler 4xe-modellen zijn in 2021 verkrijgbaar zijn in Europa, China en de Verenigde Staten.

HOUD ME OP DE HOOGTE

Trouw aan zijn roots

Met zijn herziene design en markante led-koplampen en -achterlichten is de nieuwe Jeep Wrangler helemaal van deze tijd. Maar met zijn herkenbare looks laat hij ook zien dat hij meer dan 70 jaar Jeep-traditie met zich meedraagt.

Download de brochure

Inspiratie voor jouw avonturen

Hoogwaardige materialen, verbeterde geluidsisolatie en geavanceerde infotainment-technologie maken het interieur van de nieuwe Jeep Wrangler tot een omgeving die uitnodigt tot ontspannen genieten. Stoere details en de alom aanwezige verwijzingen naar het rijke Jeep-verleden zorgen daarbij voor een inspirerende sfeer van avontuur en vrijheid.

Download de prijslijst

Verder dan ooit

Met zijn beproefde 4×4-techniek, versterkte askokers, grotere remmen, robuuste stalen bodembeschermplaten en optioneel verkrijgbare 32-inch banden brengt de Jeep Wrangler je verder dan je ooit voor mogelijk zult hebben gehouden.

Plan een proefrit