Kien is trotse sponsor van Lars van ’t Veer

20 juni 2017

Lars van ’t Veer is geen onbekende in de autosport. Al jaren komt hij met zijn 155 uit in de Alfa Romeo Challenge. Vorig jaar kwam Lars in contact met Willem Kien, Alfa Romeo dealer in Arnhem, Nijmegen en Veenendaal. Dit seizoen heeft Kien besloten Lars te sponsoren, vandaar dat Kien Driven By You nu prominent op de racer van Lars staat.

Alfa Romeo dealer Kien en Willem Kien in het bijzonder voelt zich bijzonder verbonden met de sportieve aspiraties van Lars van ’t Veer. Het streven naar de top en het continu verbeteren van eigen prestaties en de gedeelde passie voor Alfa Romeo zijn factoren die Lars van ’t Veer en Kien gemeen hebben! In april 2016 breidde Kien uit, naast Jeep werd ook Alfa Romeo toegevoegd aan de groep. Gastheerschap, verantwoordelijkheid, gedrevenheid, open en eerlijk, resultaat en onderscheidend vermogen. Deze kernwaarden komen terug in alle beslissingen die Kien neemt en vormen de basis van een meer dan tevreden relatie. Niet voor niks is Kien in 2016 uitgeroepen tot Beste FCA (Fiat Chrysler Automobiles) Dealer van het jaar.

Ambassadeur van Kien

De samenwerking tussen Kien en Lars van ’t Veer zal gedurende het seizoen duidelijk zichtbaar zijn. Niet alleen op de racer, maar ook buiten het circuit zal Lars regelmatig optreden als ambassadeur van Kien. Bij diverse Alfa Romeo evenementen zal Lars namens Kien aanwezig zijn. Daarnaast gaat Lars een relatiedag tijdens Spettacolo op het circuit van Assen organiseren.

Voor meer informatie: larsvantveer.nl

Geschreven door Willem Kien