Kien is officieel Fiat Professional dealer en specialist in Veenendaal

05 april 2018

Kien is de nieuwe Fiat Professional dealer en specialist van Veenendaal. Het bepalen van de merkidentiteit is afgerond en daarom is het tijd voor een officiële onthulling van de totem van Fiat Professional. Wethouder Marco Verloop en Willem Kien trekken het doek van de nieuwe zuil voor het pand in Veenendaal.

“We zijn trots dat wij nu ook zichtbaar Fiat Professional dealer zijn. Steeds meer ondernemers uit de regio weten inmiddels de weg naar Kien te vinden. We zitten op een goede zichtlocatie, dus de zuil zorgt dat wij ook extra opvallen bij verkeer dat ons passeert via de A12”, aldus Willem Kien. Met een breed gamma aan bedrijfsauto’s kan Kien voor iedere bedrijfsactiviteit passende mobiliteit bieden. Met een aanbod bestaande uit de compacte Fiorino, de veelzijdige Doblo, de onlangs geïntroduceerde Talento, de pickup variant Fullback, tot de ijzersterke Ducato biedt Kien met Fiat Professional voor iedere bedrijfsactiviteit passende mobiliteit.

“De groei van Kien past bij de ambitie die wij als gemeente hebben. Het opbloeien van de economie is ook in Veenendaal nadrukkelijk merkbaar”, zegt wethouder Marco Verloop (economie). Hij opent met enige regelmaat een nieuw bedrijf en constateert ook dat het vertrouwen bij ondernemers terug is. “Er worden meer mensen aangenomen, er worden huurovereenkomsten voor bedrijfspanden gesloten en je ziet ook dat bedrijven weer werknemers langer aan zich willen binden. Die groei van het ondernemersklimaat in Veenendaal biedt Kien goede kansen op de bedrijfsautomarkt."

Fiat Professional dealer zijn is meer dan alleen het verkopen van een bus of bestelwagen. “Bij het aanschaffen van een nieuwe bedrijfswagen zijn zaken als kilometerkostprijs en praktische mogelijkheden belangrijker dan het logo op de motorkap. Dat weten wij als Kien als geen ander. Daarom bieden wij een totale mobiliteitsoplossing aan met inbouwmogelijkheden, een eigen leasemaatschappij en goed opgeleid personeel in onze werkplaats”, licht Willem toe. “Het houdt bij ons niet op na verkoop van de auto. Mobiliteit is in het belang van het bedrijfsleven, daar denken we graag in mee. Wij hebben veel kennis van reparatie, onderhoud en schadeherstel. In onze ogen een belangrijke basis voor het bouwen aan een goede relatie. ”

Nu ook officieel Alfa Romeo en Jeep dealer

Naast het onthullen van de zuil van Fiat Professional heeft Willem Kien meer nieuws te melden. “Vanaf heden zijn wij ook aangesteld als officieel dealer van Alfa Romeo en Jeep in Veenendaal”, aldus Kien. De aanstelling van Kien Groep als dealer is in lijn met de netwerkvisie van importeur FCA Netherlands. De Kien-vestiging in Veenendaal is daarmee officieel dealer van Alfa Romeo, Jeep en Fiat Professional. "Voor ons is dit een welkome verbreding van ons merkportfolio", zegt Willem Kien. "Door de uitbreiding kunnen we verder groeien in deze regio."

Kien verhandelt binnen de groep alle merken van Fiat Chrysler Automobiles (Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Ram). Naast Veenendaal en Velp (hoofdkantoor) is Kien ook in Nijmegen gevestigd. Er werken in totaal 45 mensen bij het bedrijf.