Dhr. Eijsink

Alfa Romeo Giulia

De eerste Alfa Romeo Giulia bij Kien!

Ik kom al langere tijd bij Kien en heb recent mijn tweede auto van Kien in ontvangst mogen nemen: de Alfa Romeo Giulia. Ik heb jarenlang Duitse merken gereden en was op den duur op zoek naar een degelijke, betrouwbare en zakelijke auto. Het duurde niet lang voor ik bij Kien terecht kwam, voor een Jeep Grand Cherokee op grijskenteken. Ik heb lang genoten van deze auto maar kwam onder andere tot de conclusie dat ik toch de extra zitplaatsen miste.

Nadat Willem mij voorstelde aan de nieuwe Alfa Romeo Giulia was ik meteen verliefd. Ik had positieve geluiden gehoord en gelezen over deze auto maar de werkelijkheid overtreft alle verwachtingen!

Als directeur/eigenaar van stukadoorsbedrijf Eijsink Afbouw maak ik veel kilometers; met deze prachtige Giulia verheug ik mij daar des te meer op! Deze Nero Vulcano Giulia met een 2.2 l diesel past geheel in mijn gebruikswensen. Door mijn positieve ervaringen met Kien - goede service en fijne omgang - wilde ik graag klant blijven. Gelukkig is dat dus gelukt!

Namens het Kien Team wensen wij de heer Eijsink veel veilige en plezierige kilometers!

Andere rijders aan het woord

Dhr. C. Meurs Ecommerce Le Ballon / Invito
8,5

Alfisti geworden bij Kien! Van huis uit komen wij al sinds jaar en dag bij Kien. Via een actie van…

Lees beoordeling
Dhr. Kramer

Dodge Charger voor Dhr. Kramer In 2006 kwam ik voor het eerst bij Kien. Ik heb toendertijd een Chrysler 300C…

Lees beoordeling
Dhr. Meerendonk

Grand Voyager - ultiem comfort Na maar liefst veertien jaar trouwe dienst, werd het voor Dhr. Meerendonk tijd voor een…

Lees beoordeling