Frans Duijts

Dodge Ram 1500 Longhorn

Frans Duijts kiest voor Kien

"Inmiddels rijd ik alweer drie maanden in mijn Dodge RAM 1500 Longhorn van Kien. Voorheen heb ik altijd Mercedes-Benz gereden, maar het werd tijd voor wat anders. Het moest wel een hoge auto zijn, dat rijdt gewoon een stuk lekkerder voor mijn gevoel. Mijn vrienden spoorden me aan eens een Dodge RAM te proberen; die kon tenslotte de boot of de caravan trekken. Natuurlijk speelde ook zijn imposante uiterlijk een grote rol en trekkracht/vermogen is voor mij gewoon heel belangrijk. Na een weekend testrijden was ik eigenlijk meteen verkocht.

De teller staat na drie maanden op ruim 18.000 kilometer. Nu is het zo dat mijn tourmanager/chauffeuse mij overal naartoe rijdt. Parkeren binnen de lijntjes is dan wel eens een uitdaging en ik neem het haar niet kwalijk met de grootte van de auto. Ons voordeel: festival- en evenemententerreinen zijn doorgaans niet goed begaanbaar voor lage(re) auto's. Die van mij is ervoor gemaakt! Weer een groot pluspunt wat betreft mijn beroep.

Aanvankelijk had ik het vermoeden dat zo'n grote en indrukwekkende auto wel eens voor afgunst of vervelende opmerkingen zou kunnen zorgen. Dat vermoeden bleek gelukkig onterecht; ik heb niets dan lof ontvangen tot nu toe. 'Hij past bij mij', vind men. Qua opties en accessoires is dit de meest compleet uitgevoerde RAM die je kunt krijgen. Omdat ik zoveel onderweg ben en praktisch in mijn auto leef, is luxe en comfort belangrijk voor me. Daarnaast is de ruimte die hij biedt fantastisch: mijn drie kinderen zitten als godinnetjes op de achterbank! Ik heb er ontzettend veel plezier van. Bedankt Kien!"

Kien wenst Frans Duijts enorm veel rijplezier met zijn Dodge Ram 1500 Longhorn! Tot snel!

Ga naar onze Dodge pagina

 

Andere rijders aan het woord

Dhr. Sturkenboom
8,3

Na 325.000 km vond meneer Sturkenboom het tijd voor een nieuwe auto. Meneer koos voor een luxe Jeep Compass Night…

Lees beoordeling
André Engel
8,6

Liefde op het eerste gezicht, dat bestaat toch ook met een auto? Bij André in ieder geval wel! Hij kwam…

Lees beoordeling
Rintje Ritsma Oud-schaatser
9,0

Van de woestijn in Peru naar de showroom in Arnhem Het was 2014 toen ik Willem Kien voor het eerst…

Lees beoordeling