Handshake business deal lease

 

Kien Lease

Wat past bij jou?

Lease mogelijkheden

Wanneer je een auto aanschaft, heb je verschillende opties om deze aankoop te bekostigen. Zo kun je ervoor kiezen om met eigen middelen te betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun auto met een vorm van financiering aan te schaffen, zowel particulier als zakelijk.

Wanneer je ervoor kiest om je nieuwe auto met financiering aan te schaffen, zul je ongetwijfeld enkele vragen hebben. Wij helpen je uiteraard graag verder, dus schroom niet om contact op te nemen of langs te komen! Je kunt bij Kien terecht voor drie verschillende vormen van lease: financial lease, full operational lease, netto operational lease en private lease. Hieronder vind je een korte toelichting per leasevorm.

Neem contact op met onze specialisten

Full operational lease

Je wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. Je besteedt de investering, de administratie en het risico op waardeverminderingen liever uit. Je betaalt alleen een vast leasebedrag per maand. De looptijd? Die bepaal je helemaal zelf.

Private lease

Je wilt gebruik maken van een nieuwe auto zonder deze te bezitten. Alle kosten om met de auto de weg op te kunnen, zitten in het maandbedrag. De prijs is all-inclusive, alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De looptijd en het kilometrage bepaal je helemaal zelf.

Netto Operational Lease

Operational Lease + de touwtjes in eigen handen. In tegenstelling tot Full Operational Lease beheer je bij Netto Operational Lease een gedeelte van de autokosten zelf. Het is een voordelige oplossing wanneer je de auto niet wilt activeren op de balans, maar wel zelf wilt zorg dragen voor het beheer ervan.

Financial Lease

Je bent een zakelijke of particuliere klant en zoekt naar mogelijkheden om jouw nieuwe auto te financieren. Met een zakelijke financiering wordt er geen beslag gelegd op je werkkapitaal en behoud je financiële stabiliteit. Als zakelijke klant heb je de keuze uit twee financieringsvormen: financial lease of uitgestelde betaling.

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze specialisten.

Marloes Markerink
Verkoop administratie
Marloes Markerink | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge