Lockdown: Dit kan wél (en dat is best veel)

17 december 2020

Premier Rutte heeft ons allen toegesproken. Zoals je wellicht weet, zijn alle publieke ruimtes gesloten. Toch willen wij jou en je auto optimaal van dienst zijn. Dus wij zijn op zoek gegaan naar de dingen die WEL kunnen, dat is toch veel leuker?

De werkplaats is gewoon 100% open

Onze werkplaats is gewoon geopend voor de service aan jouw auto. Je kunt direct vervangend vervoer meekrijgen, of gewoon wachten in onze corona-proof wachtruimte. Geen tijd om langs te komen? Dan komen we de auto gewoon op locatie ophalen.

Ook de verkoop gaat door, maar dan online

Via internet komt u al veel te weten over een eventuele nieuwe auto maar we kunnen ons voorstellen dat u graag een proefrit wilt maken. Dat kan! Echter werken we enkel op afspraak. We zullen de auto op locatie komen langsbrengen. Nadien zullen we telefonisch (met of zonder video) contact opnemen om eventuele details te bespreken.

Al verkochte auto’s zullen wij gewoon afleveren. Echter zal de aflevering bij u thuis zijn en zullen wij de eventuele inruilauto weer meenemen. Indien wenselijk kan de verkoper alles uitleggen over de auto via videobellen. Stap voor stap zullen ze de nieuwe auto met je doornemen.

Ga direct naar onze online showroom  Of plan direct een werkplaats afspraak