Mopar erkend schadeherstel

27 februari 2019

(L) Marco de Waard - Schadenet Mathijsse Esser & Gerd Roseboom - Kien

Uw auto weer als nieuw bij Kien

De benoeming van Schadenet Mathijsse Esser in Velp tot Mopar Erkend Schadeherstel bedrijf vormt de aftrap van het dekkend netwerk van merk erkende schadeherstelbedrijven, die werken volgens de normen en kwaliteit van FCA MOPAR. In deze nieuwe rol werkt het bedrijf nauw samen met de lokale FCA dealer Kien. Met het Mopar Erkend Schadeherstel Programma streeft de automobielfabrikant er naar te allen tijde aan klanten te kunnen garanderen dat de auto gedurende de gehele (technische) levensduur blijft voldoen aan de specificaties zoals deze oorspronkelijk na productie aanwezig waren.

Herstel- en schadereparatie onder één dak

De technologische ontwikkeling van Alfa Romeo, Abarth, Fiat en Jeep modellen is de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen en in de toekomst zal dit zich onverminderd voortzetten. De veranderende samenstelling van carrosseriematerialen (staal met hoge en ultrahoge treksterkte, lijm-, punt- en lastechnieken) en de toename van intelligente veiligheids-, signalerings- en besturingssystemen in de auto (met radar, laser en camera, als ook de toekomstige introductie van alternatieve aandrijflijnen, zorgen ervoor dat het schadeherstel steeds complexer wordt. Daarmee neemt ook de kans op onjuist herstel toe, met alle gevolgen van dien. Het gevolg is dan ook dat er steeds hogere kwalificatie- en kwaliteitseisen worden gesteld aan het schadeherstelproces.

Hoge kwaliteitsstandaard

Doordat de vestigingen van Kien rechtstreeks in contact staan met de fabriek zijn wij als geen ander in staat om alle eigenschappen die in uw auto zaten voor de schade er ook na de schade in te laten zitten.

Door uw auto bij ons te laten herstellen heeft u speciale merkgarantie en voorkomt u waardevermindering van uw auto.

Schade?

Wij bieden u de maximale service en veiligheid!

Plan direct een afspraak