Nieuwe 595 range

13 januari 2021

Een nieuw jaar betekend een nieuw 595 assortiment. Nieuwe kleuren, nieuw interieur en nieuwe details zorgen ervoor dat de twee zielen van het merk uitstraalt: prestatie en stijl...

595

De serie van Abarth begint met de 595. Hij is opvallend maar toegankelijk en is klaar om van ieder moment dat je de motor start een glimlach op de gezicht te toveren. Als je op de “Sport” knop drukt, wordt het maximale koppel, de kalibratie van de stuurbekrachtiging en de motorrespons op het gaspedaal beïnvloed, waardoor hij scherper wordt. Qua technologie bevat de 595-versie standaard de 7 ”touchscreen-radio met een nieuw opstart- en uitschakelscherm. Configuratie voor compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto is op verzoek beschikbaar.

Turismo

De 595 Turismo is gekoppeld aan de waarden van stijl en comfort die typisch zijn voor de Italiaanse granturismo, hij is toegewijd aan diegenen die graag opvallen door hun stijl, die van de stad houden maar er brutaal van willen leven.

Hij is voorzien van een vernieuwd interieur, te beginnen met de exclusieve lederen stoelen met een nieuwe afwerking, die de keuze bieden uit verschillende kleuren, waaronder de nieuwe Helmet Brown.

Competizione

Aan de andere kant is de Competizione gericht op liefhebbers van prestatie en sportiviteit zonder enige belemmering, degenen die zich op dezelfde manier op de weg willen vermaken als op de baan, degenen die nooit opgeven om van een reis een buitengewone ervaring te maken. .

De belangrijkste nieuwe eigenschap van de 595 Competizione is de nieuwe Rally Blue, een matte kleur geïnspireerd op de Fiat 131 Abarth Rally uit de jaren 70, terwijl de nieuwe 17 ”lichtmetalen velgen een knipoog zijn naar die van de Lancia uit de jaren 90. Delta Rally Integrale. Om de kleurstelling nog sportiever te maken, is de carrosseriekleur die specifiek is voor deze versie verkrijgbaar in combinatie met de nieuwe kleuren Rally Blue of Scorpione Black. Binnenin vinden we, naast de 'Scorpion-modus'-keuzeschakelaar met zijn nieuw ontwerp, een nieuw aanbod van inhoud die kenmerkend is voor de auto, inclusief dashboard in Alcantara, nieuwe lederen stoelen en versnellingspook in koolstofvezel.

Esseesse

Voor de topversie, de 595 Esseesse, heeft het Abarth-team van ontwerpers en ingenieurs nieuwe titanium uitlaatpijpen ontworpen en ontwikkeld voor het Akrapovič-uitlaatsysteem, die pure emotie in geluid bieden op zowel de weg als op het circuit, plezier en rijplezier - kortom, een golf van emoties voor de bestuurder.

Motoren

De motor is verkrijgbaar in drie vermogensniveaus: de Abarth 595 draait op 145 pk en stijgt tot 165 op de Turismo-versie, terwijl de 595 Competizione en 595 Esseesse, met 180 pk, de ideale auto's zijn voor wie op zoek is naar de adrenaline van de racewereld. , zowel qua prestatie als qua technische inhoud.

De Competizione en Esseesse zijn ook uitgerust met de Garrett GT1446 turbine; mechanisch zelfsperrend differentieel, dat de tractie verbetert onder moeilijke gripomstandigheden en oneffen terrein; Koni FSD-schokdempers op beide assen en Brembo-remmen met vaste aluminium remklauwen.

Ontdek Abarth