Nieuwe Dodge RAM 1500 in aantocht!

09 december 2017

De Amerikaanse website Allpar heeft exclusieve spy-foto's van de nieuwe Dodge RAM 1500 geplaatst. 

We zien de nieuwe grille zoals hij momenteel ook op de Rebel en de Limited uitvoering gedragen wordt. Het lijkt erop dat het herkenbare kruis op de neus helaas tot de verleden tijd behoort. Sinds de jaren '80 werd deze wereld beroemd op de Pick Up. Het bovenste deel van de grille heeft een middelste inkeping, die vervolgens naar beneden valt over de koplampen, waardoor het de look van de hoorns heeft van een Ram. Deze nieuwe foto's laten ons zien dat het geheel nieuwe rooster nog steeds een dwarsbalk heeft van de koplampen naar het midden van de grille, waar het woord "RAM" zal verschijnen.

Terwijl de exclusieve foto's op Allpar eerder een andere set koplampen toonden die LED's waren, laat deze truck ons ​​zien hoe een meerderheid van de Ram 1500 eruit zullen zien. De koplampen zullen witte LED-looplichten hebben die aan de onderkant dik zijn en aan de bovenkant dun. Oranje LED-richtingaanwijzers zijn iets boven het dikkere deel van de looplichten. Achterlichten zullen voorzien zijn van "switchback" LED-verlichting die het rode remlicht tot een oranje zal maken voor de richtingaanwijzer.

De achterkant van dit prototype toont ons ook een nieuw kenmerk van de achterbumper: hij lijkt in het midden ingekort te zijn om een ​​lagere opstap naar achteren in de truck mogelijk te maken.

Voor het grote publiek zal de nieuwe truck begin januari in Detroit getoond worden. Zoals het er nu naar uit ziet begint RAM midden januari met het bouwen van de nieuwe 1500.

Het is bijna 5 jaar geleden dat een volledig nieuwe generatie Ram 1500 is gelanceerd en deze nieuwe Ram 1500 lijkt gaat ons zeker niet teleurstellen.

Meld je aan voor de RAM 1500 Update