Nieuwe Jeep Cherokee op komst

18 oktober 2017
Jeep gaat de Cherokee aanpassen. Dit ingepakte exemplaar verraadt al een aantal wijzigingen die waarschijnlijk doorgevoerd gaan worden.

Inmiddels 4 jaar geleden presenteerde het merk huidige Cherokee. Het was een nieuwe dimensie in het verhaal genaamd Jeep. De opgesplitste koplampen en de vouw in de grille waren anders dan dat we van een Jeep gewend waren, echter had de Cherokee wel echte Jeep kenmerken die geen andere SUV kan evenaren. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de nieuwe Cherokee tijdens de Los Angeles Auto Show in december dit jaar officieel bekend gemaakt.

Hoewel de Cherokee op de foto's volledig in de stickers zit, zien we dat het model aan de voorkant net even iets anders oogt. De vorm van de koplampen lijken meer overeen te komen met de nieuwe Jeep Compass. Ook de grille lijkt aangepast.

Aan de achterkant van de auto zien we minder veranderingen. Enkel nieuwe achterlichten en het kenteken is van de bumper naar de achterklep verhuist. Aan de binnenkant is een groter infotainment display geplaatst.

Bron: Autoweek

Ontdek de Jeep Cherokee