NUL24 te gast bij Kien Nijmegen.

06 februari 2019

Op dinsdag 29  januari was Businessclub NUL24 te gast bij Kien in Nijmegen voor de jaarlijkse Winter Wonder BBQ!

Over NUL24

NUL24 is al 15 jaar een dynamische businessclub in Nijmegen met zo'n 80 leden. Ondernemers van alle leeftijden komen bijeen om kennis te delen, contacten uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Valet parking

Speciaal voor de gasten van de Winter Wonder BBQ stonden de heren van Kien klaar om de auto in ontvangst te nemen en deze keurig op de parkeerplaats te plaatsen. Indien wenselijk werd de ruitenwisservloeistof even bijgevuld.

BBQ

Tussen de auto's op het parkeerterrein werd een heerlijke BBQ geplaatst waar de chef-kok van Brasserie de Boerderij zijn culinaire kunsten liet zien en uitstekende gerechten op tafel presenteerde gedurende de avond.

Proefrijden

Kien zou Kien niet zijn als er niet gereden zou worden. Gasten konden naast tweevoudig wereld kampioen Lars van 't Veer plaatsnemen in de 510pk sterke Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio om te proeven wat snelheid is. In de showroom konden deelnemers van de Quiz kans maken op een weekend rijden in een Jeep Wrangler! Daarbij moesten ze de verschillen noteren tussen de Wrangler JK en de compleet nieuwe Wrangler JL.

Met ruim 60 personen was deze unieke BBQ een groot succes!