De specialist in onderhoud en APK

Als je bij Kien een Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Jeep of Ram aanschaft, houdt de service niet op als je de showroom uitrijdt. Wij beschikken over het officiële aftersales dealerschap van de merken van FCA (Fiat Chrysler Automobiles): Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth, Dodge & Jeep. Ook voor onderhoud en APK is je auto bij ons dus aan het juiste adres.

Gegroeid door aandacht voor individuele wensen en behoeften, streven wij te allen tijde naar een goede relatie met onze klanten. Jouw tevredenheid staat hierbij altijd centraal. Wij gaan voor een persoonlijke benadering en nemen de tijd om naar je te luisteren.

Werkplaatsafspraak maken 

Onderhoud van Kien

Kies het automerk waar je onderhoud voor wilt aanvragen.

Fiat onderhoud
Dodge onderhoud
Abarth onderhoud
Jeep onderhoud
Fiat professional onderhoud
Alfa Romeo onderhoud

O.CT Tuning

Dankzij de samenwerking tussen Kien en O.CT bestaat de mogelijkheid het vermogen van diverse modellen van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep en Dodge naar een hoger niveau te tillen. Sinds jaar en dag is O.CT partner van de FCA Group op het gebied van voertuigoptimalisatie. Deze combinatie maakt voor jou een compleet nieuwe rijervaring en -beleving mogelijk!

Meer informatie

Wij snappen wat je zoekt

Neem contact op met onze product specialist en vind jouw perfecte auto, bijvoorbeeld aan de hand van een proefrit.

Ian Jansen
Verkoop Verantwoordelijke
Ian Jansen | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge