kien veenendaal

Kien Veenendaal

Bekijk de route

 

Welkom bij Kien Veenendaal

Kien Veenendaal vind je op een zichtlocatie aan de A12, tussen Utrecht en Arnhem. Dagelijks passeren dan ook duizenden auto’s ons pand. Graag nemen we je mee op een virtuele tour door ons filiaal. Laat je verrassen door de fraaie modellen van Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Fiat en Fiat Professional. Tot snel!

Maatregelen Coronavirus

In verband met de aanhoudende Corona crisis heeft Kien besloten de vestiging in Veenendaal tijdelijk te sluiten en de klanten in de regio Veenendaal vanuit Velp te bedienen. Indien u uw auto wilt laten onderhouden of repareren, kunt u met de auto naar Velp komen of u kunt gebruik maken van onze Haal & Breng service. We komende de auto dan ophalen en terugbrengen, waarbij gekozen kan worden voor de inzet van vervangend vervoer. Hoe dan ook, wij blijven u ondersteunen met onze diensten zoals u van ons gewend bent!

Ontdek de maatregelen Neem contact op

Wij staan voor je klaar

Op 1 februari 2016 opende de vestiging in Veenendaal haar deuren; de plek waar het voor Willem Kien allemaal begon. Op deze locatie is Willem begonnen met het verkopen van auto’s. Vandaag de dag staat ons team nog steeds dagelijks voor je klaar om je met veel enthousiasme te woord te staan.

Openingstijden

Verkoop (ma-vr):
9.00u – 18.00u
Verkoop (za):
9.00u – 17.00u
Werkplaats (ma-vr):
8.00u – 17.00u
Werkplaats (za):
Gesloten

Adres

Ontdek ons team in Veenendaal