Pimp je 500e alvast!

16 november 2020

Italiaans maatpak

De nieuwe 500e is FCA's eerste auto die volledig elektrisch is geboren en voorbestemd is om de regels in de wereld van emissievrije voertuigen te veranderen. Hij is ontworpen voor iedereen die nu in de auto van de toekomst wil rijden, met Italiaanse stijl en elegantie in gedachten. Fiat heeft personalisatie hoog in het vaandel staan, zo ook bij het nieuwste model: de Fiat 500. Het Mopar-team heeft een serie van meer dan 80 accessoires ontwikkeld die exclusief zijn bedoeld voor FCA's eerste volledig elektrische auto. Verschillende thema’s zullen ervoor zorgen dat het rijden in uw Fiat aanvoelt als het dragen van een Italiaans maatpak.

Om dit maximale maatwerk te bieden is er samengewerkt vanaf de eerste schetsen waardoor de accessoires die worden aangeboden perfect bij de geest van het nieuwe model passen.

Mode accessoires

Mopar heeft gewerkt aan de vier gebieden die de ziel van de 500 en zijn klanten belichamen. Grote nadruk wordt daarom gelegd op het mode-element, met packs die de verschillende mogelijke nuances van elegantie en onderscheidend vermogen van messing (fashion pack) of chroom (chrome pack) versterken, maar altijd rekening houdend met het comfort van de klant, inclusief een op maat gemaakt tasje en speciale vakken voor je telefoon, make-up en een toilettas. Om nog maar te zwijgen van de speciale diamantgeslepen velgen, een specifiek verchroomd pakket, de speciale toetsenklep en het chevron-motief op het dak, dat doet denken aan de mode-industrie en zijn vakmanschap.

Sport Techno-accessoires

Van oudsher behoort de 500 ook tot de sportwereld. In de Sport Techno-line-up heeft Mopar een gebied verkend dat deel uitmaakt van de geschiedenis van het model, door zijn functies naar een ander, sterker niveau te tillen. Exclusieve 17-inch lichtmetalen velgen, spiegelkappen, logo voor en achter en sleutelafdekking, allemaal in mat maratea grijs, waardoor de auto een uitgesproken sportieve uitstraling krijgt. Om nog maar te zwijgen van de specifieke motieven op het dak en de zijkanten. door een verlichte dorpellijst en de Interior Ambient Light, voor een extra vleugje helderheid in het passagierscompartiment.

Voor de toekomst

Ten slotte is de grootste zorg en aandacht besteed aan het milieu, bij de ontwikkeling van accessoires met gerecyclede of recyclebare materialen, bijv. het materiaal dat wordt gebruikt voor de iconische ‘Pebble’ -sleutel, gemaakt van een materiaal dat is afgeleid van restjes van de groenteproductie, op zoek naar ethiek in esthetiek, zonder het erfgoed van de auto achter te laten.

Respect voor jezelf en de passagiers van de auto komt tot uiting in het D-Fence by Mopar-pakket, bestaande uit een hogedrukfilter in het passagierscompartiment, een luchtreiniger en een UV-lamp, om het interieur van de auto in 3 stappen te ontsmetten: door de kwaliteit van de omgevingslucht, zuivert de lucht die zich al in het passagierscompartiment bevindt en elimineert tot 99% van de bacteriën.

Elke New 500 zal een ​​onnavolgbaar icoon van stijl en allure zijn, in staat om verandering te inspireren en onderdeel te worden van de oplossing voor een nieuwe mobiliteit. En dat terwijl het zeer ongebruikelijk zou zijn om twee identieke modellen bij de verkeerslichten te zien, met dank aan Mopar.

Ontdek meer over de Fiat 500e