Prijzen Jeep Wrangler JL bekend!

21 november 2018

Return of the Wrangler

In geen enkele auto is het gevoel van vrijheid zo groot als in een Jeep Wrangler. Een gevoel van vrijheid dat de afgelopen jaren bij ons in de vorm van de 4-deurs Jeep Wrangler Unlimited in de showroom heeft gestaan. Daar wordt nu de 2-deurs Wrangler wederom aan toegevoegd. De Jeep Wrangler wordt leverbaar vanaf €94.690,- of als grijs kenteken voor €48.355,- exclusief BTW & BPM.

Motoren

De nieuwe Jeep Wrangler is voorzien van een tweetal nieuwe motoren. De motor die als eerste leverbaar wordt, is de 2.2D dieselmotor met 200pk. In het eerste kwartaal van 2019 zal een 2.0T benzinemotor met 272pk aan worden toegevoegd. Beide motoren zijn gekoppeld aan de revolutionaire automatische transmissie met 8 verzetten.

Uitrustingsniveaus

Zowel de 2-deurs Wrangler als de 4-deurs Wrangler Unlimited zullen te zien zijn in onze showroom. Zoals vanouds is de Wrangler beschikbaar in de drie bekende uitrustingsniveaus, namelijk Sport, Sahara en Rubicon.

Het instapmodel is de Sport. Deze voldoet aan alle eisen die je van een terreinauto mag verwachten, en meer. Uiteraard is de auto voorzien van airconditioning, cruise control, 17” velgen en achteruitrijcamera.

De Sahara uitvoering verandert de Wrangler in een luxe werkpaard. Het eerste dat van buiten opvalt is de toepassing van de signature LED verlichting. De stoere verschijning wordt onder andere kracht bijgezet door de upgrade naar 18” lichtmetalen velgen. De spatborden en de hardtop zijn in kleur van de carrosserie. Daarnaast is de Sahara uitgerust met onder andere een infotainmentsysteem met navigatie en een Alpine Premium audiosysteem met 9 luidsprekers en een subwoofer. De LED ambiance verlichting geeft daarnaast een sfeervol overzicht op de hoogwaardige materialen van het interieur.

Het werkpaard met ultieme terreinvaardigheid binnen de Wrangler blijft de legendarische Rubicon. Uiteraard geniet ook deze uitvoering van de signature LED verlichting, hoogwaardige materialen in het interieur en het infotainmentsysteem met navigatie en een Alpine Premium audiosysteem. De terreinvaardigheid is nog verder toegenomen, waarbij de assen nu van twee keer zo sterk materiaal zijn gemaakt die desondanks minder wegen.

Ontdek de Wrangler Download de prijslijst