Plan je werkplaatsafspraak

Afspraak is afspraak! Wij bieden je 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!
Ontvang je liever eerst een prijsopgave? Scroll dan naar beneden, kies je merk en model en vraag direct een prijsopgave aan.

Genomen maatregelen m.b.t. coronavirus

Ook wij nemen maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Tegelijk zijn wij op zoek naar mogelijkheden om je in deze rare periode zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! Zo kunnen wij uw auto bijvoorbeeld halen en weer retour brengen.

In verband met de aanhoudende Corona crisis heeft Kien besloten de vestiging in Veenendaal tijdelijk te sluiten en de klanten in de regio Veenendaal vanuit Velp te bedienen. Indien u uw auto wilt laten onderhouden of repareren, kunt u met de auto naar Velp komen of u kunt gebruik maken van onze Haal & Breng service. We komende de auto dan ophalen en terugbrengen, waarbij gekozen kan worden voor de inzet van vervangend vervoer. Hoe dan ook, wij blijven u ondersteunen met onze diensten zoals u van ons gewend bent!

Ontdek onze maatregelen

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze specialisten.

Anne-Fleur Niessen
Gastvrouw
1