XSR by Kien

28 maart 2018

Passie voor snelheid brengt Yamaha en Abarth samen

Uniek bij Kien: de Abarth 695 XSR Yamaha en de Yamaha XSR900 Abarth live in de showroom. Yamaha en Abarth hebben dezelfde mentaliteit, gaan dezelfde uitdagingen aan en hebben een gedeelde passie voor racen. Dat zie je terug in de Abarth 695 XSR Yamaha, een Abarth-cabriolet die is voorbestemd om uit te blinken. In grijze lak met rode accenten, carbon details en een Akrapovič-uitlaat met een unieke sound. Nu al legendarisch, dus mede daarom standaard geleverd met ‘Certificaat van historische waarde’. Stap in de Abarth 695 XSR en wordt onderdeel van de historie van de schorpioen!

Yamaha en Abarth hebben een exclusieve XSR900 Abarth gemaakt - een lichtgewicht, hoog presterende retro special waarvan het authentieke café racer ontwerp de ware geest van de jaren zestig tot leven brengt. In elke motorrijder schuilt het verlangen om een eigen motor te bezitten die je, als je er op rijdt, altijd een goed gevoel van binnen geeft. Dat doet deze XSR900 absoluut! Het lichte carbon bodywork, 'swallow' stuur en solozadel bieden een sportieve rijpositie. En met zijn 850cc driecilindermotor met hoog koppel en volledig Akrapovič uitlaatsysteem combineert deze premium café racer een ultracoole stijl met sportieve prestaties.

Kom naar Kien Nijmegen, Arnhem of Veenendaal en laat je verleiden door deze sportieve samensmelting van Yamaha en Abarth.

Boek direct een proefritOntdek de Abarth 595C