Alfa Romeo Sofisticato

Inclusief maatpak t.w.v. €1.000,-

Ontdek meer

Alfa Romeo Sofisticato

INCLUSIEF EEN PAK OP MAAT T.W.V. €1.000,-

Inclusief maatpak!

Bekijk hier de voorraad

Alfa Romeo liefhebbers hebben smaak. Dat zie je aan de auto, maar vaak ook aan de stijlvolle outfit van de bestuurder. Om deze twee goede eigenschappen te combineren, hebben wij de Alfa Romeo Sofisticato ontwikkeld. Wie een Alfa Romeo uit voorraad bestelt, ontvangt een Italiaans maatpak ter waarde van €1.000,- cadeau.

Bekijk de actie

Alfa Romeo dealer Kien

Sinds 2016 zijn wij officieel Alfa Romeo dealer. Vanuit ons Experience Center in Velp bedienen wij de het rayon Arnhem, Nijmegen en Veenendaal. Wij zijn trots dat wij zo’n mooi merk  met een rijke historie aan ons portfolio hebben toegevoegd. Met de komst van de nieuwe Giulia en Stelvio heeft Alfa Romeo ook laten zien klaar te zijn voor de toekomst.

Innovatie en onvervalst rijplezier

Het grote publiek ontving de eerste Alfa Romeo met open armen en was uiterst enthousiast over zijn prestaties. Het is een succesformule waarop de tijd geen vat heeft: Alfa Romeo staat nu meer dan ooit symbool voor innovatie en onvervalst rijplezier, om zo wereldwijd een passie voor auto’s aan te wakkeren.

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak maken bij jouw Alfa Romeo dealer?

Afspraak is afspraak! Wij bieden daarom 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Selecteer een datum
Plan deze afspraak
Geselecteerde datum

Hoeveel is jouw auto waard bij inruilen?
Bereken het gratis!

Vraag vrijblijvend de inruilwaarde van jouw auto aan! Op basis van bouwjaar, kilometerstand, opties en aanwezige accessoires geven wij een indicatie af.

Wij snappen wat je zoekt

Neem contact op met onze specialist voor meer informatie en ervaar de gewenste auto door middel van een proefrit.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Lancia, Abarth & Jeep

Rijders aan het woord

Kien is Driven by You! Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen de organisatie. Aandacht voor de mens, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Alfa Romeo dealer Kien vanzelfsprekend. En relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar, uit handen van de importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA), de Award: Beste FCA Dealer van het Jaar.

Lees alle ervaringen

Dhr. C. Meurs Ecommerce Le Ballon / Invito
8,5

Alfisti geworden bij Kien! (Van huis uit komen wij al sinds jaar en dag bij Kien.)  Via een actie (van…

Lees beoordeling
Dhr. Eijsink Directeur Eijsink Afbouw bv
7,8

De eerste Alfa Romeo Giulia bij Kien! Ik kom al langere tijd bij Kien en heb mijn tweede auto van…

Lees beoordeling