Abarth 70th Anniversary

30 januari 2019

70ste Verjaardag

Ter ere van de 70ste verjaardag van het Italiaanse sportautomerk, introduceert Abarth speciale "70th Anniversary" versies van de nieuwe 595-range. De vermogens van de met een speciale badge getooide auto's lopen op van 145 tot 180 pk en combineren de twee kernwaarden van Abarth: sportiviteit en style. Als extra traktatie wordt iedere in Nederland nieuw verkochte Abarth standaard met 5 jaar kilometervrije fabrieksgarantie geleverd.

Meer fun

Alle 595-versies zijn achter voorzien van Koni FSD schokdempers die rijplezier, veiligheid, handling en stabiliteit verhogen door de wegligging te verbeteren. De standaard Abarth 595 laat 145 paardenkrachten los en de 595 Turismo biedt er 165.

De sportiefste

De sportiefste van de reeks, de 595 Competizione, biedt 180 pk en is onder meer voorzien van een Brembo remsysteem, Sabelt sportstoelen en een Record Monza uitlaatsysteem voorzien van actieve klep. Met een druk op de 'sportknop' verandert niet alleen het gedrag van de auto, maar ook het geluid dat dan dieper en luider klinkt. Tevens is de auto voorzien van het innovatieve Uconnect-systeem met 7" touchscreen. Op dit hoge resolutiescherm is het mogelijk de omgeving van je smartphone te 'spiegelen' -dankzij Apple CarPlay en Android AutoTM*- zodat de bestuurder de handen veilig aan het stuur kan houden.

Ontdek de Abarth 595