Kien is officieel dealer en specialist van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Dodge & Abarth. Over Kien ons verhaal

Tegen de stroom
in met Kien

Ons verhaal

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de drie vestigingen in Velp (Arnhem), Nijmegen en Veenendaal. Op zoek naar een passende auto of vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!

Driven by you

In april 2010 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid naar de andere kant van de Waal: Nijmegen. De derde en (tot nu toe) laatste vestiging is sinds februari 2016 geopend in Veenendaal. Daarnaast zijn wij sinds september 2015 met trots één van de acht officiële Abarth dealers in Nederland. Abarth is een eigenzinnig merk met karakter, dat in stijl topprestaties levert. De waardering van onze relaties maakt dat Kien anno nu behoort tot de top van de Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten in Nederland. Onze relaties staan dan ook centraal in alles wat we doen: Kien is driven by you.

Rijders aan het woord

Kien is driven by you! Laagdrempeligheid, no-nonsense en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie. Aandacht voor individuele wensen en behoeften, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Kien vanzelfsprekend. Relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar de ‘Beste FCA Dealer van het Jaar’-award uit handen van importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA). We laten daarnaast graag onze klanten hun ervaringen en feedback delen. Hiernaast vind je twee voorbeelden hiervan.

Lees alle ervaringen 

Dhr. en Mvr. Munsters
8,5

Wat kies je na vijf jaar in een Jeep Renegade gereden te hebben? Precies, een nieuwe Renagade! Dhr. en mevr.…

Lees beoordeling
Dhr. van Oosterhout
10,0

De Jeep Renegade is natuurlijk een prachtige auto, maar iets groters is natuurlijk ook niet verkeerd. Dhr. van Oosterhout was…

Lees beoordeling

Kien is Erkend Duurzaam

Het certificaat Erkend Duurzaam, uitgereikt door BOVAG, is het bewijs dat Kien in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.

Duurzaam betekent ook dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers, door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Kien maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van sportieve activiteiten. Diverse sportclubs in de omgeving worden elk jaar gesponsord. Ook ondersteunt Kien veel maatschappelijke activiteiten, zoals Ome Joop’s Tour, Golf4Jaimy en het Rode Kruis Gala.

Het Erkend Duurzaam-certificaat welke om de twee jaar wordt uitgereikt, is een keurmerk voor en door de automotive branche, dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM). Het keurmerk zorgt voor een aantoonbare besparing op afval- en energiekosten. Het voldoet aan de internationale richtlijnen van ISO 26000 en is daardoor een aantoonbaar bewijs voor MVO-beleid dat ook bij aanbestedingen en tenders vaak als voorwaarde wordt gesteld. Het certificaat is tot 2020 geldig.

Wij snappen wat je zoekt

Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Wij staan direct voor je klaar!

Willem Kien
Directie
Willem Kien | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge