Kien is officieel dealer en specialist van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Dodge & Abarth. Over Kien ons verhaal

Tegen de stroom
in met Kien

Ons verhaal

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) en Nijmegen. Op zoek naar een passende auto of vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!

Driven by you

In april 2010 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid naar de andere kant van de Waal: Nijmegen. Daarnaast zijn wij sinds september 2015 met trots één van de acht officiële Abarth dealers in Nederland. Abarth is een eigenzinnig merk met karakter, dat in stijl topprestaties levert. De waardering van onze relaties maakt dat Kien anno nu behoort tot de top van de Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten in Nederland. Onze relaties staan dan ook centraal in alles wat we doen: Kien is driven by you.

Stichting Gaandeweg

Van ziekenhuis naar vakantiehuis

Stichting Gaandeweg is er voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Deze gezinnen bieden zij een vakantieweek aan. Hierdoor kunnen patiëntjes er samen met hun ouders, broertjes en/of zusjes tussenuit, om energie op te doen voor alles wat nog komen gaat.

Kien is met trots een vriend van dit goede doel en ook wij staan klaar om deze gezinnen te helpen waar het kan!

Ontdek stichting gaandeweg

Wij snappen wat je zoekt

Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Wij staan direct voor je klaar!

Willem Kien
Directie
Willem Kien | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge