Tegen de stroom
in met Kien

Ons verhaal

In 1999 begon Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. In de loop van de jaren is het bedrijf flink gegroeid. Kien Groep B.V. behoort inmiddels tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers in Nederland. Er werken ruim 40 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen: Velp ( Arnhem), Nijmegen en Veenendaal.

De familie

 

Sinds april 2010 bieden wij onze service en dienstverlening ook graag aan over de brug in Nijmegen in onze 2e vestiging en in februari 2016 opende Kien vol trots het 3e filiaal in Veenendaal. September 2015 zijn wij met trots een van de acht officiële Abarth-dealers in Nederland geworden. Een eigenzinnig merk met karakter die topprestaties levert in stijl. De waardering van onze relaties maakt dat Kien anno nu behoort tot de top van beste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealer in Nederland. Onze relaties staan dan ook centraal in alles wat we doen “driven by you”. Laagdrempeligheid, No-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie.

Onze merken

Rijders aan het woord

Driven by you

Kien is Driven by You! Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen de organisatie. Aandacht voor de mens, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Kien vanzelfsprekend. En relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar, uit handen van de importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA), de Award: Beste FCA Dealer van het Jaar.

Lees alle ervaringen 

Dhr. C. Meurs Ecommerce Le Ballon / Invito
8,5

Alfisti geworden bij Kien! (Van huis uit komen wij al sinds jaar en dag bij Kien.)  Via een actie (van…

Lees beoordeling
Dhr. Eijsink Directeur Eijsink Afbouw bv
7,8

De eerste Alfa Romeo Giulia bij Kien! Ik kom al langere tijd bij Kien en heb mijn tweede auto van…

Lees beoordeling

Kien is Erkend Duurzaam

Het certificaat Erkend Duurzaam, uitgereikt door BOVAG, is het bewijs dat Kien in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.

Duurzaam betekent ook dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Kien maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van sportieve activiteiten. Diverse sportclubs in de omgeving worden elk jaar gesponsord. Ook ondersteunt Kien veel maatschappelijke activiteiten, zoals Ome Joop’s Tour, Golf4Jaimy en Rode Kruis Gala.

Het Erkend Duurzaam-certificaat is een keurmerk voor en door de automotivebranche, dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Het keurmerk zorgt voor een aantoonbare besparing, op afval- en energiekosten. Het voldoet aan de internationale richtlijnen van ISO 26000 en is daardoor een aantoonbaar bewijs voor MVO-beleid dat ook bij aanbestedingen en tenders vaak als voorwaarde wordt gesteld.

Wij snappen wat je zoekt

Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Wij staan direct voor je klaar!

Willem Kien
Directie
Willem Kien | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge