Kien – Officieel Abarth dealer

Abarth is ontstaan uit de verbeelding en moed van Karl Abarth. De historie van het merk zit vol records en grootse innovaties. Het is het verhaal van een man en zijn unieke auto’s; dezelfde auto’s die hun stempel drukten op de Italiaanse en internationale autosport.

Deze rijke historie komt terug in de huidige Abarth modellen. Neem zelf een kijkje in de showroom van Kien, jouw officiële Abarth dealer!

Innovatie en onvervalst rijplezier

Abarth richt zich sinds de oprichting in 1949 voornamelijk op de productie van sport- en raceauto’s. De alom bekende en glorierijke samenwerking met Fiat begon in 1952 met de bouw van de Abarth 1500 Biposto.

Vandaag de dag behoudt Abarth met bijvoorbeeld de 500 zijn karakteristieke elementen. Een auto voor de echte liefhebber!

Het laatste nieuws

Wij snappen wat je zoekt

Neem contact op met onze specialist voor meer informatie.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is driven by you! Laagdrempeligheid, no-nonsense en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie. Aandacht voor individuele wensen en behoeften, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Kien vanzelfsprekend. Relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar de ‘Beste FCA Dealer van het Jaar’-award uit handen van importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA). We laten daarnaast graag onze klanten hun ervaringen en feedback delen. Hiernaast vind je twee voorbeelden hiervan.

Lees alle ervaringen 

Elke Ankersmit

Trouwe klant Ik ben inmiddels ruim zeven jaar klant bij Kien Velp; mijn man Sjoerd nog veel langer! We hebben…

Lees beoordeling