Alfa Romeo Stelvio

Pure klasse

Ontdek de stelvio

Alfa Romeo Giulia

Pure passie

Ontdek de Giulia

5 jaar garantie. Onbezorgd rijden. Kilometervrij

Bij nieuwe Alfa Romeo is een garantie van 5 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 3 jaar extra fabrieksgarantie (Max Care), kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen wordt onderhouden.

Meer informatie

Innovatie en onvervalst rijplezier

Het grote publiek ontving de eerste Alfa Romeo met open armen en was uiterst enthousiast over zijn prestaties. Alfa Romeo laat zich typeren als een tijdloze succesformule. Het Italiaanse merk staat nu meer dan ooit symbool voor innovatie en onvervalst rijplezier. Een merk dat wereldwijd de passie voor autorijden aanwakkert!

Werkplaatsafspraak maken

Online een afspraak maken bij jouw Alfa Romeo dealer?

Afspraak is afspraak! Wij bieden 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Hoeveel is jouw auto waard bij inruilen?
Bereken het gratis!

Vraag vrijblijvend de inruilwaarde van jouw auto aan. Op basis van bouwjaar, kilometerstand, opties en aanwezige accessoires geven wij je een indicatie

Wij snappen wat je zoekt

Neem contact op met onze specialist voor meer informatie en ervaar de gewenste auto tijdens een proefrit.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is driven by you! Laagdrempeligheid, no-nonsense en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie. Aandacht voor individuele wensen en behoeften, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Kien vanzelfsprekend. Relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar de ‘Beste FCA Dealer van het Jaar’-award uit handen van importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA). We laten daarnaast graag onze klanten hun ervaringen en feedback delen. Hiernaast vind je twee voorbeelden hiervan.

Lees alle ervaringen 

Dhr. C. Meurs Ecommerce Le Ballon / Invito
8,5

Alfisti geworden bij Kien! Van huis uit komen wij al sinds jaar en dag bij Kien. Via een actie van…

Lees beoordeling
Dhr. Eijsink Directeur Eijsink Afbouw bv
7,8

De eerste Alfa Romeo Giulia bij Kien! Ik kom al langere tijd bij Kien en heb recent mijn tweede auto…

Lees beoordeling