Alfa Romeo

Het was 24 juni 2010 toen de autofabriek onder de naam van A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) in Milaan werd opgericht. Na de overname door meneer Nicola Romeo werd de naam al snel veranderd naar het legendarische Alfa Romeo.

Met de allereerste 24 HP is het legendarische merk geboren. Namen als Tazio Nuvolari en Enzo Ferrari hebben Alfa Romeo op de kaart gezet in de autosport.

Ontdek de modellen

Lars van ’t Veer

Lars van ’t Veer is geen onbekende in de autosport. Al jaren komt hij met zijn 155 uit in de Alfa Romeo Challenge. Alfa Romeo dealer Kien en Willem Kien in het bijzonder voelt zich bijzonder verbonden met de sportieve aspiraties van Lars van ’t Veer.

Ontdek Lars

Onlangs toegevoegd aan onze voorraad…

Wij snappen wat je zoekt

Neem contact op met onze specialist voor meer informatie en ervaar de gewenste auto tijdens een proefrit.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is driven by you! Laagdrempeligheid, no-nonsense en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie. Aandacht voor individuele wensen en behoeften, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Kien vanzelfsprekend. Relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar de ‘Beste FCA Dealer van het Jaar’-award uit handen van importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA). We laten daarnaast graag onze klanten hun ervaringen en feedback delen. Hiernaast vind je twee voorbeelden hiervan.

Lees alle ervaringen 

Dhr. C. Meurs Ecommerce Le Ballon / Invito
8,5

Alfisti geworden bij Kien! Van huis uit komen wij al sinds jaar en dag bij Kien. Via een actie van…

Lees beoordeling
Dhr. Eijsink Directeur Eijsink Afbouw bv
7,8

De eerste Alfa Romeo Giulia bij Kien! Ik kom al langere tijd bij Kien en heb recent mijn tweede auto…

Lees beoordeling