Tonale

Alfa Romeo Tonale

Op dit moment is Alfa Romeo erg druk met het klaar maken van de nieuwste telg de Tonale. Daardoor worden er meer gegevens naar de buitenwereld gelekt dan gewenst. Dat is alleen maar beter voor ons…

Onderstaand vind je de laatste updates van de Alfa Romeo Tonale. Uiteraard kun je, je aanmelden voor onze nieuwsbrief en dan ben jij als eerste op de hoogte!

Blijf op de hoogte

Ook als Mild Hybrid en Plug-In Hybrid

UPDATE: 28 oktober 2019

De basismotor van de Tonale kennen we van de Jeep Renegade en Fiat 500X: een 1.3 Firefly viercilinder met zo’n 150 pk. Er worden verschillende motoren leverbaar met al dan niet een Mild Hybrid of Plug-in Hybrid. Naast de 1.3 T4 motor komt er een 2.0 motor die we kennen van de Giulia en Stelvio.  Deze motoren leveren waarschijnlijk zo’n 180 tot 350 pk. Er komt natuurlijk ook een diesel beschikbaar met mogelijk een 2.0 MultiJet met of zonder Mild Hybrid krachtbron.

There he is…

UPDATE: 9 oktober 2019

De Alfa Romeo Tonale: de eerste middelgrote cross-over van Alfa Romeo. Via Instagram zijn er enkele foto’s gelekt en wat is hij prachtig! De vormgeving van de Tonale is puur Alfa Romeo en wij kunnen niet wachten totdat ‘ie in Nederland is. Het is afwachten tot Alfa Romeo met meer informatie komt maar de eerste vooruitzichten zien er goed uit! De Tonale zal de grote broer en opvolger worden van de zeer geliefde Giulietta voorzien van de exclusieve FCA hybride technieken.

Het concept

UPDATE: 5 maart 2019

Met de onthulling van de nieuwe Tonale conceptcar van een middelgrote cross-over op de Internationale autosalon van Genève 2019, betreedt Alfa Romeo de wereld van de elektrische auto. De Tonale is de eerste plug-in hybride en ook de eerste middelgrote cross-over van het merk. Hij herschrijft de regels voor dit snelgroeiende segment met typische Alfa Romeo-kenmerken als Italiaanse stijl en ongeëvenaard rijplezier.

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze Alfa Romeo product specialist.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge