‘By car guys, for car guys’

Dodge is een Amerikaans automerk, opgericht door de gebroeders John & Horace Dodge. Vanaf de oprichting van dit exclusieve merk straalt het al pure kracht uit; zo ook in de huidige modellen. De Durango, Challlenger en RAM 1500 laten zich typeren als pure bakbeesten.

De kenmerken van Dodge: betrouwbaarheid, kracht en extreem lange levensduur. Laat je verrassen door het comfort, de heerlijke motor en de zakelijk interessante prijsstelling. Kien heeft altijd modellen in de showroom en op voorraad staan die volledig voldoen aan Europese keurmerken!

Ontdek de modellen

Jouw partner – dag en nacht

De RAM 1500, of Dodge RAM 1500 zoals het model vroeger heette, is de populairste pick-up van Nederland. De kans is dan ook groot dat je ook direct een beeld bij de auto hebt wanneer je ‘Dodge RAM’ hoort.

Sinds 2009 is ‘RAM’ echter een opzichzelfstaand merk geworden, waardoor de auto dus geen Dodge RAM meer heet, maar RAM 1500. Ondanks de naamswijziging blijft deze betrouwbare en krachtige auto jouw partner – dag en nacht!

Wij snappen wat je zoekt

Neem contact op met onze specialist voor meer informatie en ervaar de Dodge RAM door middel van een proefrit.

Guido Gosselink
Verkoop Verantwoordelijke
Guido Gosselink | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is driven by you! Laagdrempeligheid, no-nonsense en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie. Aandacht voor individuele wensen en behoeften, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Kien vanzelfsprekend. Relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar de ‘Beste FCA Dealer van het Jaar’-award uit handen van importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA). We laten daarnaast graag onze klanten hun ervaringen en feedback delen.

Lees alle ervaringen 

André Engel
8,6

Liefde op het eerste gezicht, dat bestaat toch ook met een auto? Bij André in ieder geval wel! Hij kwam…

Lees beoordeling
Rintje Ritsma Oud-schaatser
9,0

Van de woestijn in Peru naar de showroom in Arnhem Het was 2014 toen ik Willem Kien voor het eerst…

Lees beoordeling