Jeep Renegade

American craftwork

Bekijk dit model  Plan een proefrit

Jeep dealer Kien

Wie Kien zegt, zegt Jeep. Het merk Jeep biedt een open uitnodiging om maximaal van het leven te genieten door een complete lijn modellen te leveren die eigenaren het veilige gevoel blijven geven om iedere reis vol vertrouwen aan te vangen. Met onze kennis als Jeep dealer kunnen we je helpen om jouw Jeep verder te personaliseren.

Innovatie en onvervalst rijplezier

Jeep, sinds 1941 vol avontuur tot de dag van vandaag! Op het moment zijn er zes verschillende Jeep modellen te verkrijgen: De Renegade, Compass,  Cherokee, Grand Cherokee en Wrangler. De laatste is vanaf begin af aan al een icoon voor de 4×4 wereld.

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak maken bij jouw Jeep dealer?

Afspraak is afspraak! Wij bieden daarom 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Selecteer een datum
Plan deze afspraak
Geselecteerde datum

Jeep Renegade Night Eagle 2

ONGELIMITEERD GENIETEN MET DE JEEP RENEGADE

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Stap dan in de Jeep Renegade Night Eagle. De opwindende SUV met opvallend uiterlijk, bijzondere luxe en in het oog springende details. Praktisch, stijlvol, stoer en comfortabel tegelijk. De Night Eagle laat zich op elk gebied van zijn beste kant zien. En jij kan nog voor ‘t einde van dit jaar instappen en wegrijden. Het avontuur tegemoet.

Bekijk deze actie

Nieuw in ons aanbod

Jeep Grand Cherokee
SRT-8 6.4 V8 HEMI A8 / 468PK / Launch Control
79.990,00
Jeep Renegade
2.0 MultiJet Trailhawk 4WD / 8.4" Navigatie / Xenon
51.410,00
Jeep Renegade
2.0 MultiJet Trailhawk 4WD / 8.4" Navigatie / Xenon / Grijs kenteken
30.070,00

Hoeveel is jouw auto waard bij inruilen?

Bereken het gratis!

Vraag vrijblijvend de inruilwaarde van jouw auto aan! Op basis van bouwjaar, kilometerstand, opties en aanwezige accessoires geven wij een indicatie af.

Wij snappen wat je zoekt

Neem contact op met onze specialist voor meer informatie en ervaar uw gewenste auto door middel van een proefrit.

Wrangler
Wrangler | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is Driven by You! Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen de organisatie. Aandacht voor de mens, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Jeep dealer Kien vanzelfsprekend. En relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar, uit handen van de importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA), de Award: Beste FCA Dealer van het Jaar.

Lees alle ervaringen

Ferri Somogyi Acteur

''Ik rij al jarenlang auto's van Kien en voor service was ik met mijn Lancia in Velp'' aldus Ferry Somogyi.…

Lees beoordeling