jeep line up

Jeep Acties

Renegade, Compass & Wrangler Airborne

Precies 75 jaar geleden vond de grootste operatie op Nederlands grondgebied plaats tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als onderdeel van Operation Market Garden werd er in en rondom Arnhem flink gevochten. Na de bevrijding van Nederland in 1944-1945, sprak generaal Eisenhower de beroemde woorden over Jeep: een van de drie dingen die hem hielp de oorlog te winnen: de Willy’s Jeep. Een terreinwagen met vierwielaandrijving, open dak en overal inzetbaar. De Jeep werd het favoriete voertuig van de geallieerden en Nederland heeft voor een deel haar vrede te danken aan deze krachtige Jeep.

Ontdek de Jeep Airborne Modellen

Compass & Renegade Overland

“Overland: Het belangrijkste hoofdstuk van Jeep”

Willys Overland was een van de autoconstructeurs die een offerte indiende bij het Amerikaanse leger voor de productie van een lichte terreinwagen. Daar is het avontuurlijke verhaal van Jeep ooit begonnen. Ter ere van de Willys Overland introduceren wij de Jeep Renegade en Compass Overland.

Ontdek de Overland

Grijs kenteken

Wanneer je Jeep een grijs kenteken heeft, levert dit al snel rond de tien duizend euro BPM-voordeel op. Ideaal voor zakelijk gebruik. Kien is gespecialiseerd in het ombouwen van alle Jeep modellen naar grijs kenteken.

Ontdek de voordelen

Liever bellen?

Neem contact op met onze specialisten

Guido Gosselink
Product Specialist
Guido Gosselink | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge