Jeep Gladiator

Jeep Gladiator

“Don’t just push boundaries, erase them”

Wachten duurt lang, helemaal als er iets komt waarvan je weet dat het ongelofelijk gaaf gaat zijn. En daar is ‘ie eindelijk: de Jeep Gladiator Rubicon. De meest brute pick-up die Jeep ooit gemaakt heeft. Dankzij de nieuwste technologieën heeft de Gladiator Rubicon een indrukwekkende uitrusting die klaar is voor de strijd. Bijna elk terrein is te veroveren en laat je vervoeren door een luxueuze strijdwagen.

Plan direct een proefrit

Exterieur & interieur

Klaar voor avontuur

De Jeep Gladiator Rubicon heeft naast de krachtige 3.6 V6 motor een adembenemende uitrusting zoals Trust-lok, lock differantials, FOX-schokbrekers, TrailCam off-road camera’s en nog veel meer. Het authentieke Jeep heeft er wederom voor gezorgd dat je in de ene na de andere verbazing valt. Het interieur is de perfecte balans tussen modern, ruig en stijlvol. Geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je meer dan ooit gelinkt bent aan een auto. Met meer dan 80 standaard en beschikbare veiligheid- en beveiligingsopties gebruikt de Gladiator innovatie om je met vertrouwen te laten reizen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte op

The perfect partner

Een auto die je aanvoelt, je nooit in de steek zal laten en staat te trappelen voor elk nieuw avontuur. De Jeep Gladiator Rubicon staat klaar om jou en je vier medepassagiers te vervoeren in luxe, met een laadruimte en de mogelijkheid om 3500 kilo te trekken.

Samen met onze experts zijn we erin geslaagd om de Jeep Gladiator Rubicon aan te bieden als grijs kenteken. De rijeigenschappen zijn onaangetast waardoor de ideale combinatie tussen werk en privé tot stand is gekomen: een luxe auto tegen lage kosten in het onmiskenbare Jeep DNA.

Plan direct een proefrit